GTST spoilers van maandag 17 tot donderdag 20 april 2023

GTST spoilers van maandag 17 tot donderdag 20 april 2023

GTST spoilers van maandag 17 tot donderdag 20 april 2023 | Een week vol verbazing,  eerlijkheid en teleurstelling  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 3 tot donderdag 6 april  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoilers van maandag 17 april 2023Maandag 17 april 2023

Stefano is verbaasd als een journalist hem vraagt naar de familievete en vervolgens achter Nola aan gaat.  Marwan staat klaar voor zijn vrienden. Merel maakt een afspraak waar nogal wat vanaf hangt.

GTST spoilers van dinsdag 18 april 2023Dinsdag 18 april 2023

Laura zal Shanti helaas nu toch echt moeten vertellen dat ze De Koning niet zal kunnen kopen. Jonathan neemt Steef mee om te gaan tennissen en is verbaasd als blijkt dat hij er erg goed in is. Als de jongens in gesprek raken, raakt Jonathan onder de indruk van Henk.

GTST spoilers van woensdag 19 april 2023 Woensdag 19 april 2023

Bing is tevreden, maar Marwan is teleurgesteld als Stanley een baan aanbod afslaat. Saskia staat niet te springen om haar baan op te zeggen. Steef wordt door zijn ouders aangesproken op zijn slechte cijfers en belooft beterschap. Janine aarzelt na een verzoek van Nina.

GTST spoilers van donderdag 20 april 2023Donderdag 20 april   2023

Linda probeert Luuk af te leiden als hij zich zorgen maakt over de gezondheid van Marcel. Luuk trekt zich daar niets van aan. Marwan schrikt als Stanley ontdekt dat hij stiekem contact heeft gelegd met rederijen.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

8 thoughts on “GTST spoilers van maandag 17 tot donderdag 20 april 2023

    • Ludo says:

      Het faillissement hoeft niet je persoonlijke bankrekening te raken. Misschien heeft onze TikTok-vriend nog wat euries over om er mee rond te smijten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.