Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 september

GTST shortie woensdag 28 augustus 2019

Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 september | Een week vol verraad, misleiding en een hoop ruzie in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 september vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Jojo gtst 2019Maandag 16 september 2019

Daan dringt zich op aan Nina, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Billy doet een belangrijke medische ontdekking over Carmen. Om Janine aan zich te binden, maakt Rob het steeds bonter. JoJo voelt zich verraden door Kimberly en Bing en besluit in actie te komen.

Daan gtst 2019Dinsdag 17 september 2019

Kimberly moet het slim spelen om JoJo op het juiste spoor te zetten wat betreft haar diabetes. Valentijn zint op een tegenactie als de andere vloggers hem weg willen werken. Bing reageert zijn ongeduld af op Shanti en Puck, hoewel dat oplucht heeft het wel gevolgen.

Sjors en Amir gtst 2019Woensdag 18 september 2019

Tiffy heeft  door dat Lucas zenuwachtig is over het vaderschap. Als Amir gevraagd wordt om met zijn mishandeling verhaal naar buiten te treden, raakt hij in paniek. Het lijkt erop, dat hij de druk niet aan kan. Kimberly is het er niet mee eens dat JoJo niet meer naar school gaat en wil haar graag de waarheid vertellen.

gtst spoilers 2019Donderdag 19 september 2019

Sjors en Amir zijn het niet eens over hoe ze Davy moeten aanpakken. Janine trekt een conclusie over haar relatie met Rob. Door een angstaanjagende gebeurtenis komen Lucas en Tiffy nader tot elkaar. Ludo ontdekt dat Billy achter zijn rug om contact heeft met de politie.

ludo gtst 2019Vrijdag 20 september 2019

Ludo en Billy bezoeken Carmen. Janine heeft groot nieuws voor Linda en Anton, maar Rob wil dat ze het nog verzwijgt. Valentijn verricht een goede daad. Nina drukt haar ware gevoelens weg als Daan en Puck hun eerste echte date plannen.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.