Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 november 2020

Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 november 2020

Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 november 2020 | Een week vol onrust, verdriet en ongeloof in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 november 2020 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 november 2020Maandag 16 november 2020

Daan doet een verleidingspoging. Judith probeert Anton en Linda emotioneel te manipuleren. Saskia zoekt inspiratie voor Shanti’s vrijgezellenfeest en krijgt daarbij onverwachte hulp. Henk is vastbesloten Laura’s hart te veroveren.

Gtst spoilers dinsdag 17 november 2020Dinsdag 17 november 2020

Janine en Nina moeten Nola vertellen dat Ludo niet meer terugkomt. Daan kan niet geloven dat hij wordt afgewezen. Richard flirt met Lucas, maar die heeft dat totaal niet door en zit er bovendien niet op te wachten.

Gtst spoilers woensdag 18 november 2020Woensdag 18 november 2020

De familie Sanders organiseert een afscheidsdienst voor Ludo. Demi krijgt te maken met steeds serieuzere pesterijen, die steeds heftiger lijken te worden. De liefde tussen Jojo en Ilyas viert hoogtij. Billy neemt de regie over van de bruiloft van Shanti en Rik en dat lijkt positieve gevolgen te hebben.

Donderdag 19 november 2020

Demi durft eindelijk eerlijk te zijn tegen haar ouders. De ravage in de supermarkt zorgt voor wantrouwen tussen Julian en Ilyas. Judith vindt een zwakke plek in Linda en Antons relatie.

Vrijdag 20 november 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

21 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 november 2020

 1. Marina says:

  Demi hoeft niet te verdwijnen. Het pesten moet opgehouden worden. En Ludo moet gewoon terugkomen. Richard eruit. Amir blijft. Nog een suggestie. Geef Lucas ook nog een kans.

 2. TB says:

  Judith is heel irritant en moet weg!! Demi’s pesterijen moeten opgelost worden op een hedendaagse manier. Zodat het werkelijker wordt, van deze tijd. Verhaallijnen duren te lang. Moet meer schot in zitten.

 3. johanna says:

  Judith exit aub/ pfft
  Geef Lucas een laatste kans! Hij hoort gewoon in GTST
  Ludo,nu lang genoeg geduurt ,return to the family.
  Billy ,ben benieuwd wat haar spel nu weer is.

 4. Anoniem says:

  Ja ludo terug met baard !!!
  Lukas gewoon terug .
  Judith weg en Richard heeft nu alles wel opgedronken en gegeten ,dus ook weg.
  En zo hebben we nog wel wat aanpassingen

 5. Joop says:

  Laat Judith en Demi vetrekken, is een vervelende verhaalslijn. Haak af als een aflevering over hun gaat. Ludo terug halen zijn afwezigheid heeft lang genoeg geduurd.

 6. Marina says:

  Judith word steeds lastiger. Zij loopt echt te stoken in goed huwelijk. Dat mens moet echt opzouten. En Linda heeft het nog niet door wat Anton wel van haar weet. Judith heeft de boel lopen te belazeren. Ik zou dat mens eruit flikkeren.
  .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.