Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 maart

Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 maart

Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 maart | Een week vol moeilijke keuzes, angstige momenten, en geldproblemen in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 maart vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 maartMaandag 16 maart 2020

Ludo spendeert miljoenen om zijn liefde voor Janine te bewijzen, maar of dat nu het verschil gaat maken… Henk schrikt als zijn oplossing voor de geldproblemen van zijn familie in gevaar komt. Sjors neemt een gigantische beslissing die behoorlijke consequenties heeft voor haar en haar omgeving. Met welke bloedmooie dame heeft Daan een date?

gtst spoilers dinsdag 17 maart 2020Dinsdag 17 maart 2020

Shanti is bang dat Rik kinderen wil en is daar zelf nog helemaal geen voorstander van. Sjors doet een schokkende onthulling die Amirs wereld op zijn kop zet. Valentijn probeert uit alle macht Henk uit te schakelen, maar het lijkt erop dat hij niet snel genoeg is. Janines angst komt er uit: heeft ze nog wel een toekomst?

gtst spoilers woensdag 18 maart 2020Woensdag 18 maart 2020

Julian stuit op felle weerstand van Saskia als hij geld wil lenen. Merel begint een lucratieve maar oneerlijke handel. Shanti komt tot een groot besef dat Rik aan het twijfelen brengt. Bing en Nina’s strijd leidt tot g√™nante taferelen tijdens een voetbalwedstrijd.

gtst spoilers donderdag 19 maart 2020Donderdag 19 maart 2020

Lucas is enorm enthousiast als hij een onverwachte gast krijgt, maar heeft niet door dat Tiffy zich ge√Įntimideerd voelt. Saskia en Julian krijgen knallende ruzie en Rik en Shanti proberen hun kinderen hiervoor te beschermen.

gtst spoilers 2020Vrijdag 20 maart 2020

Bing daagt Amir uit om hem af te maken in de boksring. Tijdens een gezellig bedoelde brunch bij de familie Sanders lopen de spanningen bij Tiffy hoog op. Linda flipt als Anton haar niet serieus neemt. Wat doet Nina als ze er doorheen zit en Daan voor haar neus staat?

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

15 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 maart

 1. Kimberley says:

  Ik vraag me af waarom er staat spoilers van 16 tot 20 maart terwijl er maar 2 dagen bekend zijn, dit is zo irritant, trouwens eerste plaatste ze wel eens spoilers van 14 dagen maar dit gebeurd ook al lang niet meer, beetje jammer.

  • Jaap says:

   Op GTST courant staat meer dan hier . De verhaallojn
   over Janine. Is niet zoals dat met borstkanker in real live gaat merk ik uit eigen ervaring . Erg overdreven gemaakt .
   Voor de rest kijk ik elke dag om acht uur bijna van af de start .

 2. Ik ben teminste iemand says:

  Corona virus is gewoon griep dus dikke bullshit om je daar druk over te maken stelletje aanstelers die Nederlanders

  • Jip says:

   Gelukkig heeft iedereen een mening en die mag je hier gewoon geven. GTST gaat inderdaad achteruit. En ik zap niet verder. Wij zijn de kijkers en hebben het recht om te klagen. Zodat er iets aan gedaan kan worden.

 3. Shanisja says:

  Wat een gezeur in de reacties..

  Ten eerste, wees blij dat er √ľberhaupt spoilers zijn.. beter dan niets toch..?
  Ten tweede, vind je gtst niet meer leuk, stop dan met kijken. Ga je gezeik dan niet in de reacties schrijven want daar zijn wij (als echte gtst fans) toch niet ge√Įnteresseerd in.


  Thank u next

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.