Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 december

Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 december

Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 december | Een week vol eenzaamheid, onbegrip en heftige relatieproblemen in Meerdijk

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 november vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 16 december 2019

Daan baalt wanneer Nola zijn liefdesplannen abrupt verstoort. Janine wil een feestje bouwen en laat zich zeker niet door Ludo tegenhouden. Shanti vindt dat Billy haar een absurd voorstel doet en werkt dan ook totaal niet mee. Hun wederzijdse onbegrip leidt tot een familiecrisis.

Dinsdag 17 december 2019

Anton verheugt zich erop om met Linda samen te zijn, maar zij heeft vooral behoefte aan mensen om zich heen. Janine laat weten dat zij door niemand en op geen enkele manier emotioneel onder druk gezet wil worden. Puck is blij dat de vriendschap met Nina zich hersteld heeft, maar maakt gelijk misbruik van de situatie.

Woensdag 18 december 2019

Door een keuze van Amir bekoelt zijn relatie met Sjors nog meer. Het lijkt erop dat dit totaal de verkeerde kant op gaat. Rik doorziet hoe Shanti zich voelt en besluit er iets aan te doen. Ludo houdt zich groot, maar zijn eenzaamheid komt keihard binnen. Het doet hem toch meer dan hij aanvankelijk dacht.

Donderdag 19 december 2019

Vrijdag 20 december 2019

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.