Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 december

Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 december

Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 december | Een week vol eenzaamheid, onbegrip en heftige relatieproblemen in Meerdijk

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 november vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

gtst Rick 2020Maandag 16 december 2019

Daan baalt wanneer Nola zijn liefdesplannen abrupt verstoort. Janine wil een feestje bouwen en laat zich zeker niet door Ludo tegenhouden. Shanti vindt dat Billy haar een absurd voorstel doet en werkt dan ook totaal niet mee. Hun wederzijdse onbegrip leidt tot een familiecrisis.

Janine in ziekenhuis gtstDinsdag 17 december 2019

Anton verheugt zich erop om met Linda samen te zijn, maar zij heeft vooral behoefte aan mensen om zich heen. Janine laat weten dat zij door niemand en op geen enkele manier emotioneel onder druk gezet wil worden. Puck is blij dat de vriendschap met Nina zich hersteld heeft, maar maakt gelijk misbruik van de situatie.

gtst spoilers bekijkenWoensdag 18 december 2019

Door een keuze van Amir bekoelt zijn relatie met Sjors nog meer. Het lijkt erop dat dit totaal de verkeerde kant op gaat. Rik doorziet hoe Shanti zich voelt en besluit er iets aan te doen. Ludo houdt zich groot, maar zijn eenzaamheid komt keihard binnen. Het doet hem toch meer dan hij aanvankelijk dacht.

Linda gtst 2020Donderdag 19 december 2019

Puck heeft het moeilijk en vraagt hulp aan Linda. Die krijgt ze, maar anders dan ze had verwacht. Amir speelt hoog spel als hij Sjors overdondert met een vergaand voorstel. Bobby windt zich op als hij Valentijn met Lana ziet.

Vrijdag 20 december 2019

Shanti is het totaal niet eens met de manier waarop haar moeder over De Koning denkt te kunnen beslissen. Rik heeft belastende informatie en wil naar de politie stappen.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

5 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 december

  1. De vervelende Lana – Bobby – Valentijn blijven de soap verpesten de ook Daan mag al eens worden aangepakt door bvb Billy zou wat spannender zijn nu vaak een kinderserie.

  2. Jan Janssen says:

    Ik geef je groot gelijk. Ik ben inmiddels al afgehaakt.
    De schrijvers hebben de laatste jaren echt wat flaters geslagen met slechte verhaallijnen.

    Nadat Martine Hafkamp terugkwam is alles als een kaartenhuis in elkaar gedonderd. Hoelang zou GTST nog blijven bestaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.