Gtst spoilers van maandag 15 tot vrijdag 19 april

gtst-spoilers-15-19-april

Gtst spoilers van maandag 15 tot vrijdag 19 april | Een week vol verwarring, ongeloof en onaangename verassingen Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 april vind je hieronder.

gtst-spoilers-15-19-aprilMaandag 15 april 2019

Als Sjors beweert dingen gezien te hebben, concludeert Amir dat ze flink in de war is. Ze gelooft het niet en laat haar dat ook weten.  Zoë en Rik zijn dolgelukkig met elkaar, totdat Rik haar iets vraagt, waarmee hij onbedoeld hun relatie onder druk zet. Janine ontdekt dat Ludo cadeaus krijgt en gaat op onderzoek uit. Laura komt tussen twee partijen in te staan als beiden advies aan haar vragen.

gtst aflevering dinsdag 16 april 2019Dinsdag 16 april 2019

Sjors is op zoek naar een medestander en is blij wanneer Nina naar haar wil luisteren. Robs plannetje begint vorm te krijgen en daar is hij blij mee. Ludo laat zijn mannen een inbraak plegen. Wanneer Rik eerlijk is, zet hij Zoë onbedoeld verder onder druk. Het is dus nog geen rozengeur en maneschijn.

gtst aflevering woensdag 17 april 2019Woensdag 17 april 2019

Linda opent een postpakket van Anton. Aysen laat onderzoek doen naar Shanti. Billy denkt aan tien jaar terug en herbeleeft een aantal levensbepalende gebeurtenissen: onbegrip, eenzaamheid, verraad, drugs en een moeizame weg omhoog.

gtst aflevering donderdag 18 april 2019Donderdag 18 april 2019

Tiffy kan niet wachten en doet een zwangerschapstest zonder Lucas en Flo. JoJo is het spuugzat dat zij en Lana in de klauwen van een oplichtersbende terecht zijn gekomen. Linda gaat de strijd aan met Shanti en triggert daarbij een buitenstaander.

gtst aflevering vrijdag 19 april 2019Vrijdag 19 april 2019

Het ontsnappingsplan van JoJo lijkt te lukken, maar wordt verstoord. Een onredelijke reactie van Flo maakt Tiffy angstig voor de toekomst. Als Ludo advies wil, pakt Nina hem stevig aan. Rob accepteert geen smoezen van Janine. Bing doet een verbijsterende ontdekking.

One thought on “Gtst spoilers van maandag 15 tot vrijdag 19 april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.