Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 oktober

Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 oktober

Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 oktober | Een week vol kraambezoek, geheimen en manipulatieve spelletjes in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 oktober vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 14 oktober 2019

Na een ongeluk zijn Sjors en Amir het niet eens over het plan van aanpak, dit gaat van kwaad tot erger. Daan stelt Billy voor dat zij gaan samenwerken. Kimberly probeert Rover te ontlopen, omdat ze nog boos op hem is. Lana heeft het door als JoJo haar een geheim probeert te ontfutselen.

Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 oktoberDinsdag 15 oktober 2019

Lucas weet Laura te verrassen, maar op een negatieve manier en is daar vanzelfsprekend niet zo blij mee. Amir verzwijgt dat hij Bobby ontmoet heeft, terwijl dit natuurlijk geen goed idee is. Kimberly verwijt Rover dat hij haar manipuleert en is er klaar mee. Het wordt Tiffy langzaam te veel als ze overstelpt wordt door kraambezoek.

ludo gtst 2019Woensdag 16 oktober 2019

Ludo gaat op onderzoek uit als hij vermoedt dat Valentijn liegt over zijn studie. Nina probeert Janine af te schudden om naar een geheime afspraak te gaan. Shanti krijgt advies over haar relatie met haar moeder. Puck start een eigen modelijn.

gtst spoilers Donderdag 17 oktober 2019Donderdag 17 oktober 2019

JoJo wil Valentijn dolgraag vergeten, maar dat lukt haar niet. Ludo zet Valentijn voor een onmogelijke keuze. Nina draait door als Daan haar heel handig bespeelt. Tiffy voelt haarfijn aan waar Daans pijn zit.

rover en kimberley gtst 2019Vrijdag 18 oktober 2019

Billy test Daan door hem een nietsontziende opdracht te geven. Hoewel Rover en Kimberly samen genieten, is Rover bang voor een negatieve reactie van Linda. Als Nina een persoonlijke afwijzing krijgt, zweert ze dat ze dat niet zomaar voorbij laat gaan: tijd voor actie.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

2 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 oktober

  1. Ik heb gekeken naar GTST op maandag 14 oktober. Ik snap niet waarom Jo Jo boos is weggelopen van het feestje in het huis van Bing en Nina. Bing maakte een filmpje. Eerst vond Jo Jo het leuk en later sloeg zij door naar de andere kant.

  2. helene says:

    goedemorgen,

    kan u mij zeggen waar ik de kleding van kimberley kan kopen ze heeft altijd zulke leuke kleding aan.
    vooral de roze blouse en rok van maandag 14 oktober 2019

    groet helene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.