Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 december 2020

Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 december 2020

Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 december 2020 | Een week vol versiertrucs, grote en kleine leugens en misplaatste gevoelens in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 december 2020 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 december 2020Maandag 14 december 2020

Marwan wil Amelie versieren en haalt alles uit de kast om haar hart te veroveren. Nina krijgt met negatieve publiciteit te maken. Billy moet de schade beperken die Richard heeft aangericht. Ilyas valt door de mand bij zijn vader.

Gtst spoilers van dinsdag 15 December 2020Dinsdag 15 december 2020

JoJo trekt het niet meer dat Ilyas tegen zijn vader blijft liegen en besluit daarop een list te verzinnen. Laura heeft het gevoel dat Lydia haar plek inneemt in Henks leven. Saskia krijgt te maken met oneerlijkheid binnen het gezin. Linda maakt zich ernstig zorgen om Judith.

Gtst spoilers van woensdag 16 December 2020Woensdag 16 december 2020

Shanti merkt dat Billy iemand leuk vindt en gaat op onderzoek uit. Richard zoekt een manier om aan geld te komen en wordt heel creatief. Laura voelt zich te veel en blijft met een vervelend gevoel achter. Rik zorgt er voor dat Daan geen seconde alleen is in de toestand waarin hij verkeerd.

Gtst spoilers van donderdag 17 December 2020Donderdag 17 december 2020

De romantiek tussen Shanti en Rik wordt verstoord door de kleine Louise. Janine doet wat Ludo zou doen. Daan doet een poging van de drank af te blijven. Richard krijgt met Billy’s keiharde kant te maken.

Vrijdag 18 december 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

10 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 14 tot vrijdag 18 december 2020

  • Julia says:

   Nina moet idd eens volwassenen worden.
   Misschien was Daan toch niet zo’n slechte partij voor kakmadam Nina.
   Ludo was toch al gaan fan van Bing

 1. Yvonne van den Ende says:

  Zo voorspelbaar ik denk dat de verkeerde het bericht van Ludo binnen krijgen zij gaan erheen met , de schrik omdat Ludo veel verwacht maar dat niet ,en ja hij is op tijd terug voordat Nina de papieren ondertekend .
  Wat Daan betref zijn broer neemt de kleine mee en zorgt een tijdje voor haar maar afscheid nemen lukt niet dus ze proberen haar te adopteren!!
  Maar dat wil Daan natuurlijk niet .
  Anton en Linda ja ..De jarloersie van Judith ,om Anton uit de weg te krijgen maar ook dat loopt met een sisser af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.