Gtst spoilers van maandag 14 november tot donderdag 17 november 2022

Gtst spoilers van maandag 14 november tot donderdag 17 november 2022

Gtst spoilers van maandag 14 november tot donderdag 17 november 2022 | Een week vol overtuigingen, wraak en emoties in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 14 november tot donderdag 17 november 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 14 november 2022

Het is in Boks weer Comedy Night, Lynn is daar ook Merel vindt dit vervelend. Rik is hier ook aanwezig en krijgt het uiteindelijk wel naar zijn zijn. Shanti is een wandeltocht gaan maken zonder haar vriendinnen.

Dinsdag 15 november 2022

Linda heeft erg veel zin in haar date met Luuk. Lynn krijgt geld voor haar nieuwe leven in Thailand, Maar wilt ze wel weg ? Janine wil dat Ludo het gesprek aangaat met Stefano, Ze probeert hem hiervan te overtuigen.

Woensdag 16 november 2022

Shanti reageert haar emoties tijdens een wandeling zonder het zo te bedoelen af op Laura en Saskia. Stefano zet zijn wraakactie voort tegen Daan en het veilinghuis Sanders, dit verloopt volgens plan.

Donderdag 17 november 2022

Henk krijgt liefdesadvies van Marwan. Nola gaat slapen bij haar schoolvriendinnetje Emma, Nina en Bing en zijn nu eindelijk even alleen. Janine staat klaar om Linda moed in te praten , na haar date met Luuk.

 

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

6 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 14 november tot donderdag 17 november 2022

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.