Gtst spoilers van maandag 14 januari tot vrijdag 18 januari | Een week vol leugens en bedrog

Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 februari

Gtst spoilers van maandag 14 januari tot vrijdag 18 januari | Spannende tijden in Meerdijk

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 14 januari tot vrijdag 18 januari vind je hieronder.

Maandag 14 januari 2019

Rik en Zoë veroorzaken een explosieve situatie in De Rozenboom,  hoe gaat dat aflopen? Nina is de vele leugens van Bing helemaal zat en confronteert hem ermee. Sjors probeert de politie ervan te overtuigen dat zij onderzoek moeten doen naar Bing. Aysen ontvangt valse sms’jes, maar van wie?!

Dinsdag 15 januari 2019

Zoë krijgt een onmogelijke opdracht waar ze wanhopig van wordt. Sjors betrekt Rover bij een inbraak. Ludo krijgt een alarmerend telefoontje van Bing. Na een biecht aan JoJo vraagt Nina haar om hulp. Lucas kan de traumatische gebeurtenissen van de afgelopen tijd niet uit zijn hoofd zetten.

Woensdag 16 januari 2019

Aysen raakt verwikkeld in een vuurgevecht. Janine is verbijsterd als Ludo haar inlicht over wie er vermoedelijk achter de aanslagen zit. Anton kan niet ontkennen dat hij heel erg gecharmeerd is door Shanti. Rik en Zoë hebben het een ander uit te zoeken op het relationele vlak.

Donderdag 17 januari 2019

Nina zet Daan in bij een actie waar ze Bing buiten wil houden. Waar Sjors twijfelt aan Bing, blijft Amir in zijn vriend geloven. Shanti probeert een werkplek te versieren, maar wordt door Kimberly dwarsgezeten. Lana is blij dat Q niet naar New York gaat.

Vrijdag 18 januari 2019

Mark kondigt verhuisplannen aan. Janine krijgt een verontrustend bericht over Lucas. Ondanks meelevend liefdesadvies van anderen, forceert JoJo zich toch. Lana neemt Linda in vertrouwen over haar sabotage.

One thought on “Gtst spoilers van maandag 14 januari tot vrijdag 18 januari | Een week vol leugens en bedrog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.