Gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 mei

Gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 mei

Gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 mei | Een week vol drama, angstige momenten en een hoop onenigheid in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 mei vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld.

gtst-spoiler-maandag-13-meiMaandag 13 mei 2019

JoJo snapt niets van het berichtje van Rover. Hij stuurt ineens dat hij een paar dagen weg en onbereikbaar is, daar zit meer achter. Daan geniet, wanneer Rik door Bing op non-actief wordt gesteld. Romy gaat over tot fysiek geweld als Sjors haar tegenwerkt, dat belooft wat.

gtst-spoiler-dinsdag-14-meiDinsdag 14 mei 2019

Linda krijgt de aanklacht tegen zich te horen. Anton kan er niet over uit dat Linda zo is veranderd en vraagt zich af hoe dit komt. Hij meldt zich op het politiebureau. Amir zit in een levensbedreigende situatie en moet vechten voor zijn leven. JoJo probeert Bing ervan te overtuigen dat Rover in gevaar is, maar dat is nog niet zo eenvoudig.

gtst-spoiler-woensdag-15-meiWoensdag 15 mei 2019

JoJo gaat op zoek naar aanwijzingen voor de verblijfplaats van Rover. Shanti is goed gehumeurd als ze denkt dat ze Linda verslagen heeft. Linda kan niet geloven wat ze in een schuurtje aantreft. Anton raakt in de war van zijn eigen gevoelens.

Shanti-gtst-2019Donderdag 16 mei 2019

Billy dringt zich aan Ludo op. Zoë wil dat Rik uit de buurt blijft van Jet. Shanti is woest op Anton en wil dat hij een eerdere verklaring intrekt. Rob trekt zijn leugens niet langer en is eindelijk eerlijk tegen Janine.

gtst-vooruitkijkenVrijdag 17 mei 2019

Zoë kan niet ontkennen wat ze gezien heeft, maar Rik voelt zich door haar verraden. Billy krijgt twee waarheden over haar dochter te horen. Janine verwijt Ludo dat hij Billy niet heeft tegengehouden en dat Billy daardoor hun leven heeft kunnen aantasten.

4 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 mei

  1. Katinka says:

    Gaat Janine nu echt Ludo de schuld van alles geven, ze was zelf zo dom om in de praatjes van Rob te praten. Normaal vind ik haar leuk maar de laatste weken is ze super irritant.

  2. Iris says:

    De overload aan reclame begint irritant te worden. Net zolang reclame als uitzending. Om 20.00 tot 2010 uur en na een kwartiertje soms korter kijken nog zo’n enorm reclameblok waardoor het soms pas om 2040 afgelopen is. Ik begrijp dat het nodig is om de kosten eruit te halen maar zoveel verpest het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.