Gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 juni 2022

Gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 juni 2022

Gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 juni 2022 | Een week vol dreigingen, verrassingen en ergernis in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 juni 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST Spoiler van maandag 13 juni 2022Maandag 13 juni 2022

Philippa is niet vrolijk als ze hoort wat er gebeurd is. Rik vindt het stiekem wel fijn om te merken dat hij nog goed in de markt ligt. Agaath dreigt met een tegenactie als Janine verdere stappen onderneemt.

GTST Spoiler van dinsdag 14 juni 2022Dinsdag 14 juni 2022

Marwan en Julian schrikken zich kapot als ze merken dat er ratten in de Buurtsuper zijn. Saskia wil niet dat Merel haar studieplannen opgeeft. Henk heeft er alle vertrouwen in dat zijn plan met de duif zal slagen.

GTST Spoiler van woensdag 15 juni 2022Woensdag 15 juni 2022

Bing en Nina krijgen allebei een grote verrassing, maar reageren beide anders. Daan krijgt de uitgelezen kans om meer over Lars te weten te komen. Philippa zet Marwan en Julian voor het blok.

GTST Spoiler van donderdag 16 juni 2022Donderdag 16 juni 2022

Riks blessure wordt alleen maar erger en Shanti vindt het maar niks. De louche huisjesmelker Agaath heeft grootse plannen met de flat. Ludo zet alles op alles om zijn dochter Nina te helpen.

Vrijdag 17 juni 2022

Er is geen aflevering op vrijdag 17 juni.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

2 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 juni 2022

  1. Passievrucht says:

    Dat beloofd weer spannend te worden de roemruchte huisjes melker voert tamelijk iets in haar schulp zullen er weer gewonden gaan vallen met de clifhanger ??

  2. Tess says:

    Schijtziek wordt je toch van die Nina. Verwend nest. Mag van mij uit de serie. Dit wordt zo vervelend. Snap ook niet waarom die mannen zo gek van haar worden 😂😂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.