Gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 december 2021

Gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 december 2021

Gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 december 2021 | Een week vol actie, verbazing en romantiek in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 13 tot vrijdag 17 december 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST Spoiler van maandag 13 december 2021Maandag 13 december 2021

Roman wil Samen met saskia de praktijk compleet restylen, maar dat pakt toch anders uit. Steef baalt ervan dat Abby helemaal geen oog voor hem lijkt te hebben en komt in actie. Richard neemt Daan mee naar een belangrijke zakenrelatie van Ludo.

GTST Spoiler van dinsdag 14 december 2021Dinsdag 14 december 2021

Richard is een zeer waardevol kunstwerk op het spoor, maar hij krijgt totaal geen reactie van Ludo. Zit hij Richard expres dwars of speelt er iets anders? Saskia is verbaasd als Roman al snel een nieuwe assistent op het oog heeft, te snel naar haar idee.

GTST Spoiler van woensdag 15 december 2021Woensdag 15 december 2021

Bing krijgt aangenaam bezoek. Is Nina dan eindelijk terug of toch niet.. Shanti maakt zich zorgen over haar band met Noortje en bedenkt een oplossing. Julian heeft voor Saskia een romantische verrassing bedacht, maar kan Saskia dit ook daadwerkelijk waarderen?

GTST Spoiler van donderdag 16 december 2021Donderdag 16 december 2021

Merel heeft ontzettende moeite om haar gevoelens voor Marwan geheim te houden, maar ze weet dat er ellende van komt. Steef krijgt liefdesadvies van Laura, maar is daar niet direct van gecharmeerd. Daan hoop dat hij Richard op andere gedachten kan brengen, maar dat lijkt lastiger dan gedacht.

Vrijdag 17 december 2021

Er is geen aflevering op vrijdag 17 december.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.