GTST spoilers van maandag 13 tot donderdag 16 maart 2023

GTST spoilers van maandag 13 tot donderdag 16 maart 2023

GTST spoilers van maandag 13 tot donderdag 16 maart 2023 | Een week vol verdriet, gezelligheid en spanning in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 6 tot donderdag 9 maart  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

gtst spoiler van maandag 13 maart 2023Maandag 13 maart  2023

Linda ontfermt zich over Nola, Max en Manu. Stefano waant zich onaantastbaar. Luuk voelt zich heel erg schuldig over Stanleys conditie. Nina probeert haar verdriet te verbergen voor iedereen.

gtst spoiler van dinsdag 14 maart 2023Dinsdag 14 maart 2023

Henk verteld Steef over de situatie met Jonathan. Saskia lucht har hart bij Shanti, maar die heeft er geen aandacht voor want ze is te druk bezig met Rik. Linda neemt het op voor Luuk tegenover Bing. Laura is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van de bruiloft.

gtst spoiler van woensdag 15 maart 2023Woensdag 15 maart  2023

Waar Nina steun vindt bij Shanti en Saskia, vindt Janine dat bij Linda en Laura tijdens hun gezellige avondje in CS. Demi is bang dat ze Jesse kwijt zal raken door Tom en probeert daarom een date te regelen zonder hem.

gtst spoiler van donderdag 16 maart Donderdag 16 maart  2023

Nina weigert om te gaan buigen voor Ludo en eist van haar CFO dat de problemen met La Nina zo snel mogelijk worden opgelost. Saskia is verbaasd als ze er achter komt dat Gabrielle haar te slim af is.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

One thought on “GTST spoilers van maandag 13 tot donderdag 16 maart 2023

  1. Tess says:

    Die Bing is toch echt zooo hypocriet. Zegt tegen Janine dat er in zijn gezin geen leugens zijn, 😂😂😂😂en Nina kruipt met andere mannen in de nest. Hoezo geen leugens 🤮🤮🤮en hij met Mare 🤮🤮🤮 en ga maar door. Wat een dombo 😡

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.