GTST spoilers van maandag 13 november tot donderdag 16 november 2023

GTST spoilers van maandag 13 november tot donderdag 16 november 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 6 tot donderdag 9 november  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoiler van woensdag 5 april 2023Maandag 13 november 2023

Stefano wil niet dat Merel doorheeft dat hij juist vanwege haar meer afstand neemt en verzint een smoes. Luuk maakt zich zorgen om Bing, die zichzelf dreigt te verliezen nu het bewijs van de drugshandel in Boks zich opstapelt.

Dinsdag 14 november 2023

Bing wil niet dat Nina, Ludo en Janine zich zorgen maken. Julian heeft tijd voor zichzelf nodig en vraagt Laura en Henk of ze De Koning draaiende willen houden. Laura is er met haar hoofd niet bij vanwege klagende buren.

GTST spoilers van maandag 6 tot donderdag 9 maart 2023Woensdag 15 november 2023

Henk wil Jonathan niet kwijt en besluit daarom te zwijgen over wat hij van Ludo vindt. Tot Riks vreugde biedt Mats aan te helpen met de soepactie. Janine werkt op eigen houtje verder aan het item over borstimplantaten.

Donderdag 16 november 2023

Stefano gunt Merel meer vrijheid, maar als hij ziet hoe ze ervan geniet is hij ook direct bang haar voor altijd kwijt te raken. Janine is niet van plan haar plannen te wijzigen. Bing krijgt de schrik van zijn leven.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.