GTST spoilers van maandag 13 februari tot donderdag 16 februari 2023

GTST spoilers van maandag 13 februari tot donderdag 16 februari 2023

GTST spoilers van maandag 13 februari tot donderdag 16 februari 2023 | Een week vol spanning, schrik en verliefdheid in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 13 februari tot donderdag 16 februari  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 13 februari  2023

Stefano en Nina komen recht tegenover elkaar te staan als Stefano wil doorpakken en Nina juist pas plaats wilt maken. Tot de irritatie Ludo lukt het hem niet om informatie los te krijgen over de ontvoering van Stefano.

Dinsdag 14 februari 2023

Nola vindt het niet leuk dat Bing niks groots wil doen voor zijn 40e verjaardag en haalt Rik over om haar te helpen een suprise party voor hem te organiseren. Ondertussen ontstaat er een ramp op het industrieterrein, met alle gevolgen voor zich.

Woensdag 15 februari 2023

Linda heeft zich door Luuk laten overtuigen dat ze bij elkaar horen, totdat ze ineens onderbroken worden.  Nina wil de supriseparty van Bing tegenhouden,  maar verandert van gedachten als ze Nola’s plannen hoort.

Donderdag 16 februari 2023

Nola schrikt als Bing zich niet laat overhalen.  Hierdoor heeft Rik het gevoel dat hij Bing de waarheid nu wel moet vertellen, want er is heel wat voorbereid voor Bing. Nu is het maar de vraag of Bing op zijn eigen feestje zal komen opdagen.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

5 thoughts on “GTST spoilers van maandag 13 februari tot donderdag 16 februari 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.