Gtst spoilers van maandag 12 tot donderdag 15 september 2022

Gtst spoilers van maandag 12 tot donderdag 15 september 2022

Gtst spoilers van maandag 12 tot donderdag 15 september 2022 | Een week vol ongeloof, ongemakkelijkheid en een verrassingen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 12 tot donderdag 15september 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 12 september 2022Maandag 12 september 2022

Bing probeert Nina te vergeven. Daan zint op een plan als Stefano een nieuwe officemanager heeft aangenomen. Julian heeft het idee dat zijn familie niet naar hem luistert. Demi probeert de situatie tussen Merel en Lynn op te lossen.

Gtst spoilers van dinsdag 13 september 2022Dinsdag 13 september 2022

Linda voelt zich niet serieus genomen door Luuk. Bing maakt zich zorgen over Nola’s eerste schooldag en krijgt advies van Julian. Henk doet er alles aan om er voor Laura te zijn, maar daar zit zij niet op te wachten.

Gtst spoilers van woensdag 14 september 2022Woensdag 14 september 2022

Merel krijgt eindelijk de uitslag van de politieacademie. Julian krijgt de strafeis van het Openbaar Ministerie te horen. Lynn voelt zich steeds ongemakkelijker in het Landhuis.

Gtst spoilers van donderdag 15 september 2022Donderdag 15 september 2022

Hoe reageert Stefano op Daans idee? Lynn heeft nieuws voor Ludo en Janine. Shanti weet Rik te overtuigen om ook weer aan het werk te gaan.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

One thought on “Gtst spoilers van maandag 12 tot donderdag 15 september 2022

  1. Jenny says:

    Wat een leuke serie en ben zo blij dat het weer is begonnen wat spelen de acteurs en actrice goed allemaal super leuke dokter alleen jammer dat Anton er niet is want als het druk wordt dan is 1dokter niet genoeg vriendelijke groeten en fijn weekend

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.