Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 oktober 2021

Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 oktober 2021

Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 oktober 2021 | Een week vol verbazing, een eenzaamheid en waarheden in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 11 september tot vrijdag 15 oktober 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 11 oktober 2021Maandag 11 oktober 2021

Saskia probeert Roman op afstand te houden. Daan probeert Groen te overtuigen om het onderzoek voort te zetten. Richard wil weten waar Ludo mee bezig is.

Gtst spoilers van dinsdag 12 oktober 2021Dinsdag 12 oktober 2021

Rik vindt dat Shanti een DNA-test met haar vader moet doen. Linda is stomverbaasd als Anton iedere vorm van intimiteit afwijst. Marwan voelt zich ontzettend eenzaam. Lukt het hem om hiermee om te gaan?

Gtst spoilers van woensdag 13 oktober 2021Woensdag 13 oktober 2021

Janine vertelt Richard de harde waarheid. Merel uit haar zorgen over Marwan, maar vertelt niet alles wat er is gebeurd. Anton heeft een romantische verrassing voor Linda bedacht.

Gtst spoilers van donderdag 14 oktober 2021Donderdag 14 oktober 2021

Daan schrikt als Ludo hem confronteert. Zal hij zich laten chanteren? Bing heeft er moeite mee dat Lydia nu bij hem in huis voor de kinderen zorgt. Henk wil een Bingo organiseren in De Koning.

Vrijdag 15 oktober 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

3 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 oktober 2021

  1. Kikki says:

    Merel is de volgende die zwanger is en Marwan is de vader van die baby en neemt weer zijn verantwoordelijkheid niet…. En Saskia en die dokter worden betrapt door Julian… Einde huwelijk

  2. Marina says:

    Het is ook nog maar de vraag of Billy gezocht word. Daan weet waar zij is en de pseudoniem is Wilma en dat zij de naam Billy liet noemen om er onderuit te komen. De overheid heeft lange armen. En wat Ludo en Janine betrefd: Zou de waarheid aan het licht komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.