Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 november

Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 november

Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 november | Een week vol twijfel, wantrouwen en ouderschapsproblemen!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 november vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 11 november 2019

Rover heeft een werkconflict dat steeds hoger oploopt en het begint uit de hand te lopen. Linda gaat op onderzoek uit als ze aanwijzingen vindt dat Anton weer vreemdgaat, maar is dat echt zo? Rik heeft een date met Shanti. Dit verloopt heel goed totdat het over relaties gaat en Shanti een eisenpakket op tafel legt waar hij van schrikt.

Dinsdag 12 november 2019

Nina doet er alles aan om Daan te negeren omdat er geen toekomst meer voor hen is. Anton wordt onder druk gezet om vertrouwelijke informatie openbaar te maken, maar voelt daar niks voor. Sjors zoekt steun in haar idee dat Bobby geen geschikt vriendje voor haar dochter is.

Woensdag 13 november 2019

Lucas en Tiffy zijn heel onzeker of ze het als ouders wel goed doen en twijfelen gigantisch aan zichzelf. Jojo wordt gevraagd als zangeres, maar houdt de boot af omdat ze de aanleiding te emotioneel vindt. Nina zit klem tussen twee situaties die al haar aandacht vragen, wat zou dat toch zijn.

Donderdag 14 november 2019

Nina wil iets voor haar moeder betekenen en eist dat Lucas met haar meedoet. Daans plannen voor een romantische date worden doorkruist door Pucks verwijten. Lana vindt dat Sjors en Amir hun geheim moeten openbaren.

Vrijdag 15 november 2019

Sjors wil van Bobby af omdat haar gezin eraan onderdoor gaat. Billy voelt dat ze iets voor Shanti moet doen als zij teleurgesteld is in de liefde en dus gaat ze bij Rik langs… Valentijn is getuige van een misdaad en komt in actie.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

6 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 november

  1. Gtst says:

    Jojo wordt gevraagd als zangeres, maar houdt de boot af omdat ze de aanleiding te emotioneel vindt……..

    Zal er iemand dood gaan? En gevraagd worden of ze wil zingen op de begrafenis?

  2. Oh ik ben de vragen en zonnige mooie Reina en zonen heb jij een zanger nee nee wist zanger ben jij een mooie dag muziek maken op thuis oefenen rol vorige heet naam heet een brengen roder me razend vrienden zanger blij kijken Robert ik er weer ben ik dans koning Alan schepen namen de koning koekjes muziek maken huidskleur rijden we zinnen naam dan vorige heet rood wereld Robin Thicke weer blijven eten podium op een vrijdag vertellen over de naam fraude moet ik maken bloemetjes Koninglands scheepje nou 🌹🔅🌸 ik ben leuk wil er voor dat je hele naam hele vrolijke vrienden zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.