Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 mei

gtst spoilers maandag 11 tot vrijdag 15 mei 2020

Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 mei | Een week vol verleiding, geheime agenda’s en onterechte jaloezie in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 11  tot vrijdag 15 mei vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

gtst spoilers maandag 11 tot vrijdag 15 mei 2020Maandag 11 mei 2020

Jojo is vastbesloten Ilyas te versieren, maar had geen rekening gehouden met een ander meisje in zijn leven. Linda ontkent tegenover Anton dat ze jaloers is op Saskia. Het knalt tussen Bing en Nina tijdens mediation, waarna Nina de genadeklap uitdeelt.

gtst spoilers dinsdag 12 mei 2020Dinsdag 12 mei 2020

Nina en Bing krijgen de schrik van hun leven. Janine hervindt haar kracht als ze definitief afscheid neemt van Eva. Amir probeert Amelie te verleiden terwijl ze aan het werk is. Valentijn bespeelt Amelie om aan Richards eis te voldoen, maar onderschat hij haar niet?

gtst spoilers woensdag 13 mei 2020Woensdag 13 mei 2020

Nina en Bing moeten samenwerken omwille van de kinderen. Valentijn probeert Richard uit te schakelen. Amelie verraadt Valentijns geheime agenda, waarop Ludo actie onderneemt. Kan Tiffy haar angst om weer in het Paleis te wonen overwinnen?

gtst spoilers donderdag 14 mei 2020Donderdag 14 mei 2020

Ilyas en Julian proberen een winkeldief te pakken. Bing en Nina versterken elkaar in het belang van hun kinderen. Daan trekt hun toenadering niet. Amir geeft Bing en Nina de schuld van hun onzorgvuldigheid.

Vrijdag 15 mei 2020

Afgelast ivm coronavirus. De vrijdag afleveringen van Goede Tijden Slechte Tijden worden de aankomende periode naar de maandag verschoven.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

One thought on “Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 mei

  1. Johannesburg AASJAm says:

    Lego Sanne vragen hè dat ermee weinig vrienden zijn een mooie dag kunstenmakerij of ik wel eens mij ben jij mooi in de regenboog en achter mooiste cadeau geven na de kunstenaar hij geven dat we alles kopen op heden Sanne eens gaan vragen of de actie wel weer als je maken of vind je alles regelt of twee uur kan 🍷🔅🌸🌷 ik leuk vind aan mij zanger blij maar Sanne zelf heel heel feliciteren voor zijn vecht tijden bedankt voor het delen deze gordijnen kijk altijd gaan maar ik ben reuze doen bij Nina Sanders AMH leuk daar ik ben een rode dagen zit er niet in een of ander muziek kan verzetten maken wanneer zonnetje vraag gewoon weer een nieuw veel naar here gaat me in mijn hobby’s zijn er niet veel leukere mooiste cadeau geven naam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.