Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 maart

Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 maart

Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 maart | Een week vol geheimzinnigheid en heftige confrontaties in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 maart vind je hieronder.

Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 maartMaandag 11 maart 2019

Sjors verliest haar zelfbeheersing bij de verkeerde persoon. Aysen doorziet Daan als hij probeert te verbergen dat hij zich geen raad weet met een kind. Bing en Rover bemiddelen allebei in een uit de hand gelopen conflict.

Dinsdag 12 maart 2019

Zoë is ongewild getuige van een geheime ontmoeting. Rik weet niet wat er gebeurt als Linda hem ineens begint te knuffelen. Daan voelt zich een loser vergeleken bij Bing. Aysen doorziet haarfijn wat Kimberly precies dwarszit.

Woensdag 13 maart 2019Woensdag 13 maart 2019

Sjors ontdekt dat Lana een gigantische telefoonrekening heeft en door Rover raakt JoJo in een financiële crisis. De twee meiden spreken af te zullen samenwerken om hun problemen het hoofd te bieden. Shanti is furieus als Anton haar diepste frustratie blootlegt.

Donderdag 14 maart 2019

Flo hoort de uitslag van het vruchtbaarheidssonderzoek. Lucas krijgt een afwijzing te verwerken. Lana en JoJo doen hun best om geld te verdienen, als Laura ingrijpt. Daan en Aysen hebben alleen oog voor elkaar, maar worden gestoord.

anton en shantiVrijdag 15 maart 2019

Ludo vindt dat Anton zich verdacht gedraagt en doet een ontdekking over hem. Als Nina zichzelf niet is, raadt Bing haar aan om afleiding te zoeken. Janine sluit zich aan bij de leesclub van Linda. Shanti verheugt zich op een romantisch rendez-vous in De Rozenboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.