Gtst spoilers van maandag 10 tot vrijdag 14 mei 2021

Gtst spoilers van maandag 10 tot vrijdag 14 mei 2021 | Een week vol schuld en conflicten in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 10 tot vrijdag 14 mei 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 10 mei 2021

Therapeute Ellis slaat een nieuwe weg in met Ludo om hem zijn gevoelens te laten uiten, zou het nu wel lukken? Shanti en Rik genieten van een avondje met z’n twee√ęn. Indra probeert met Richard in gesprek te gaan.

Dinsdag 11 mei 2021

Linda heeft last van een schuldgevoel en Nina speelt hier maar al te graag op in. Indra raakt een gevoelige snaar bij Richard, dit zorgt voor enige ophef. Daan krijgt een bericht van de Kinderbescherming waardoor de relatie met zijn broer onder vuur komt te staan. En lukt het Laura om tussen Daan en Rik te bemiddelen?

Woensdag 12 mei 2021

De spanning neemt flink toe in huize Verduyn wanneer Demi’s bevalling nadert. Terwijl Laura haar best doet om Rik en Daan weer nader tot elkaar te brengen, probeert Shanti Louise tegen Daan op te zetten. Louise weet niet wat ze nu moet.

 

Donderdag 13 mei 2021

Demi krijgt voor het eerst haar kind in haar handen. Laura biedt Henk een troostende schouder. Linda vertrekt voor Sams bruiloft naar Amerika. JoJo komt in tijdsnood voor haar zangexamen. Zal ze nog op tijd zijn?

Vrijdag 14 mei 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

3 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 10 tot vrijdag 14 mei 2021

  1. Miranda says:

    Eens een keer geen klaagzang. Ik vind het heel leuk om te zien hoe Janine verandert. Van altijd deugdzaam en alles goed willen doen, naar iemand die wraak wil nemen en mensen bespeelt. Billy en Richard kon ik eerst niet uitstaan, maar ik ga ze steeds leuker vinden. Shanti¬īs nek kan ik wel omdraaien, dus dat betekent dat ze het goed speelt. En ik ben blij dat Laura weer veel meer verhaal krijgt, dan alleen maar gastvrouw of barvrouw zijn. De verhalen en karakters lopen wel minder in mekaar over, wat jammer is. Maar ik denk dat dat door de pandemie komt. Dus al met al ben ik een blije kijker.

  2. 121r1w2222433323 e20206AMmmmm e20206AMmmmm says:

    AMMERZODEN 5555MMMMAAA VAN EMLAMABEAU MMMMmmmmmmmmA AMMERZODEN AmmmmmEAMMERZODEN AMMERZODEN MmmmmmmmmA MMMMMMMMMA MMMMMMMMM MMMMMMMMM HMMMMMMMAM DE REGENBOOG HUIDSKLEURVERZEND 5555MMMMAAA Mmmmmmmm AMMERZODEN AMMERZODENMA Samende MmmmmmmmmA AMmmmmmmmmA AMMERZODEN AmmmmmEAMMERZODEN AMMERZODEN MmmmmmmmmAMmmmmmmmmA AMMERZODENMmmmmmmmmA AMMERZODEN AmmmmmEAMMERZODEN AMMERZODEN MmmmmmmmmA MmmmmmmmmA AMMERZODEN AmmmmmEAMMERZODEN AMMERZODEN MmmmmmmmmA t AmmmmmEAMMERZODEN MmmmmmmmmA AMMERZODEN AmmmmmEAMMERZODEN AMMERZODEN MmmmmmmmmA AMMERZODEN MmmmmmmmmA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.