Gtst spoilers van maandag 10 tot vrijdag 14 juni

gtst spoilers 10 tot 14 juni

Gtst spoilers van maandag 10 tot vrijdag 14 juni | Een week vol slechte ideeën, misleiding en toenadering in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers vande ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 3 tot vrijdag 7 juni vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van Maandag 14 juni 2019

Nina moet een dronken Shanti zien af te houden van een heel erg slecht idee. Dat gaat alleen niet zonder slag of stoot. Nabil doet zich voor als iemand die hij niet is en komt daar (bijna) mee weg. Linda is bang voor Rovers reactie op haar verslaving, toch is ze van plan om alles op te biechten.

Jojo gtst 2019Dinsdag 11 juni 2019

Shanti belandt in het ziekenhuis. Zoë loopt onverwacht een romantische setting in en hoort wie hier verantwoordelijk voor is. JoJo zoekt toenadering tot Valentijn. Lana begrijpt echt niet waarom. Rik vraagt zich af hoe het kan dat Shanti zo ontspoord is en hoe hij haar kan helpen.

Aysen gtst 2019Woensdag 12 juni 2019

Om verschillende redenen verheugen Ludo en Billy zich op de komende kunstveiling. Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en Amir bezichtigen een huis en zijn daar heel enthousiast over. Janine plaatst een online oproep om Rob op te sporen.

Ludo gtst 2019Donderdag 13 juni 2019

Rover wil hogerop en moet zich daarvoor aansluiten bij de vlog van Valentijn. Ludo onthult ten overstaan van pers en publiek wat hij de hele tijd al van plan was. Sjors en Amir zoeken een oplossing voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt JoJo om hulp bij een prank.

Janine gtst 2019Vrijdag 14 juni 2019

Nabil krijgt klappen. Lucas heeft de spierballen van Valentijn nodig. Daan is privédetective en komt iets op het spoor. Rik ziet onrecht en schakelt de autoriteiten in. Shanti vindt het moeilijk om met de pers om te gaan; dit gaat Nina een stuk makkelijker af.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.