Gtst spoilers van maandag 10 tot vrijdag 14 januari 2022

Gtst spoilers van maandag 10 tot vrijdag 14 januari 2022

Gtst spoilers van maandag 10 tot vrijdag 14 januari 2022 | Een week vol verleiding, excuses en verkeerde keuzes in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 10 tot vrijdag 14 januari 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

 GTST Spoiler van maandag 10 januariMaandag 10 januari 2022

Mare probeert Bing wederom in de verleiding te brengen en hij blijkt niet geheel ongevoelig voor haar avances. Toch is zijn reactie niet helemaal zoals ze dat zou willen. Abby vindt dat Steef online zijn excuses moet aanbieden. Demi is woeden op Merel. Kunnen Saskia en Julian bemiddelen tussen de zusjes?

GTST Spoiler van dinsdag 11 januari 2022Dinsdag 11 januari 2022

Julian heeft een moeilijke eis voor Saskia. Janine is argwanend en wil weten waar Ludo en Daan mee bezig zijn en is daarin doortastend. Billy heeft moeite om de charmes van Richard te weerstaan. Volgt ze haar hart of doet ze iets onverwachts?

GTST Spoiler van woensdag 12 januari 2022Woensdag 12 januari 2022

Roman probeert van alles om Saskia te verleiden weer in de praktijk te komen werken. Als Henk de keuzes van zijn dochter wil verdedigen, schiet dat bij Laura in het verkeerde keelgat. Janine gaat op onderzoek uit en doet een schokkende ontdekking..

GTST Spoiler van donderdag 13 januariDonderdag 13 januari 2022

Richard gaat nietsvermoedend naar Italië. Shanti heeft moeite met het idee dat ze Pieter ieder moment kan verliezen. De spanning groeit tussen Mare en Bing.

Vrijdag 14 januari 2022

Er is geen aflevering op vrijdag 14 januari.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

14 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 10 tot vrijdag 14 januari 2022

 1. X says:

  Demi is zielig.. Merel is zwanger dat weet ik zeker, ze was moe in de uitzending van vandaag. Abby is irritant… En Roman en Saskia moeten lekker de serie uit bye bye zwaai zwaai

 2. Santusha says:

  Echt demi is echt zielig. Ik bedoel van dat marwan niet eens van haar hield en nog steeds niet houd. Je kan een jongen niet dwingen van je te houden. Zij loog en wilde graag naar bed met hem
  Dus eigen schuld dikke bult. En marwan is haar geen verantwoording schuldig.

 3. Marina says:

  Roman moet gewoon oprotten en Mare ook. Dat zijn twee stokers in goed huwelijk. Altijd weer die overspel. Het lijkt eerder op erotiek dan op soapserie. En Richard acteer ook op eentonige wijze. Ik hoop dat Julian de moeite doet om aan zijn huwelijk te werken. Tom word ook de dupe in zo,n probleem gezin. Steef die gaat zich bezatten, Demi die zoekt ruzie met haar zus en Saskia die zou toch een andere baan moeten zoeken, wil zij haar huwelijk redden

   • Kaisy says:

    Straks komt die vogelverschrikker Nina weer terug , een vreselijk slecht spelende acrtice.
    Als zij in beeld komt , zap ik altijd over, ze is nog lelijk ook.

    • Cees says:

     Nina is een ramp net haar nep Gooise RRRJJJ. Typisch een Sanders. Boos op Bing dat hij is vreemdgegaan, 1x en zelf maandenlang een stiekeme relatie met Daan hebben gehad en vanwege ‘geheugenverlies’ met die Portugees. Jammer dat ze weer terug is met haar ‘over acting’.

 4. Anoniem says:

  Ook met Daan ging ze zich uitsloven Cees , een moeder in het echt met 3 kleine kinderen .
  En dan je zo op tv je laten zien!
  Aandacht..

 5. Broens says:

  Ik vind, hoe moeilijk het ook is voor Demi, dat ze het moet accepteren, zij heeft zich ouder voor gedaan naar Marwan toe, dat moet ze zelf niet vergeten, heeft hem het bed ingelokt, je kan niet iemand verliefd op je laten worden, die niet verliefd is op jouw, wel op der zus, heel lullig, en snap dat dat moeilijk is voor der,, maar het is niet anders, misschien kan ze leren daten, om zo eens te kijken of er nog andere leuke jongens zijn.
  Janine ga ervoor, want er worden zeker dingen voor je achter gehouden en is Ludo, weer begonnen met iets gemeen naar Richard toe, ik blijf iedere dag kijken naar gtst, vind het altijd weer heerlijk om mijn 2 series te zien waarvan gtst. 👍😍

 6. Anoniem says:

  Het gaat heel spannend worden nu !
  Roman is waarschijnlijk een fake huisarts , en de echte huis arts en zijn vrouw
  waar ze naar op zoek zijn heeft hij vermoord.!
  Vadaar dat politie hem uithoren over de vermiste man en zijn vrouw .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.