Gtst spoilers van maandag 10 tot donderdag 13 oktober 2022

Gtst spoilers van maandag 10 tot donderdag 13 oktober 2022

Gtst spoilers van maandag 10 tot donderdag 13 oktober 2022 | Een week vol ergernis, ideeën en ruzie in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 10 tot donderdag 13 oktober 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 10 oktober 2022

Bing weet Nola’s tas te liggen en wilt er een kijkje in nemen. Linda komt bij Henk en Laura op de bank zitten Henk ergert zich hieraan. Ludo gaat Daan helpen met zijn studie, en zegt helaas zijn afspraak met Stefano af.

Dinsdag 11 oktober 2022

Nola merkt dat ze achtervolgd wordt.  Saskia, Laura en Nina bedenken een plan om Shanti af te leiden en te vermaken . Demi en Steef laten hun harten luchten bij Julian, maar valt dit goed bij Saskia?

Woensdag 12 oktober 2022

Shanti had een leuke avond maar voelt zich er schuldig om. De Verduyntjes helpen Lynn om de hapjes voor het veilinghuis op tijd af te krijgen. Stefano heeft een listig plan bedacht om Daan terug te pakken.

Donderdag 13 oktober 2022

Stefano krijgt de wind van voren, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Marwan helpt Henk met een idee verzinnen. Linda probeert Luuk te overtuigen dat ze nog steeds gelukkig is met Anton.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

6 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 10 tot donderdag 13 oktober 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.