GTST spoilers van maandag 10 tot donderdag 13 april 2023

GTST spoilers van maandag 10 tot donderdag 13 april 2023

GTST spoilers van maandag 10 tot donderdag 13 april 2023 | Een week vol nieuwe overwinningen, verbijstering en liefde in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 3 tot donderdag 6 april  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 10 april 2023 GTST spoiler van maandag 10 april 2023

Linda probeert Luuk in te laten zien dat hij zijn problemen op haar projecteert. Stefano begint zijn levensverhaal op te schrijven. Nina probeert Shanti zover te krijgen dat Janine niet meer uitnodigt voor hun nailparty.

GTST spoiler van dinsdag 11 april 2023 Dinsdag 11 april 2023

Laura heeft een verrassing voor Henk georganiseerd,  Alleen Henk is vooral bezig met de vliegangstcursus die Jonathan voor hem geregeld heeft.  Bing ontdekt dat Stanley Marwan weer in dienst heeft genomen. Nina is er volledig van overtuigd dat ze goed nieuws gaat krijgen van de bank.

GTST spoiler van woensdag 12 april 2023Woensdag 12 april 2023

Laura krijgt de hulp van een oud-collega. Marwan voelt zich vernederd door Bing, maar die heeft daar totaal geen erg in.  Zal het Henk lukken om zijn vliegangst te overwinnen,  zodat hij op huwelijksreis kan met Laura?

GTST spoiler van donderdag 13 maart 2023 Donderdag 13 april   2023

De familie Sanders is verbaasd als blijkt dat de familie ruzie openbaar wordt. Stefano probeert Rik over te halen met hem te gaan samenwerken; ze zouden namelijk een heel sterk team kunnen vormen samen. Steef vindt een zwangerschapstest.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

5 thoughts on “GTST spoilers van maandag 10 tot donderdag 13 april 2023

  1. Anoniem says:

    wie kan mij vertellen..

    stefano woont in de rozeboom. maar hij was failliet uit new york gekomen en hij heeft de 2 miljoen losgeld terug betaald aan ludo
    en hij is ontslagen.

    hoe betaald hij zijn verblijf?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.