Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 november 2021

Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 november 2021

Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 november 2021 | Een week vol wijze raad, verliefdheid en spanning in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 november 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoiler van maandag 1 november 2021Maandag 1 november 2021

Daan wil naar Dubai vertrekken, maar krijgt dan nieuws over Billy. Julian en Saskia worden verrast voor hun 19-jarig huwelijk met een romantisch dagje samen. Merel vindt dat Demi eerlijk tegen Marwan moet zijn, maar durft Demi dat wel?

GTST spoiler van dinsdag 2 november 2021Dinsdag 2 november 2021

Shanti is nerveus voor een etentje met Pieter en Noortje, maar krijgt wijze raad van Laura. Daan overtuigt Rik dat hij geen andere keus heeft dan voor Ludo te werken.

GTST spoiler van woensdag 3 november 2021Woensdag 3 november 2021

Saskia geniet van het appcontact met Roman. Anton schept op over zijn seksleven met Linda en Henk ziet de spanning tussen Merel en Marwan. Biecht Merel haar verliefdheid op?

GTST spoiler van donderdag 4 november 2021Donderdag 4 november 2021

Ludo probeert Daan in te palmen door hem een auto van de zaak te geven. Rik is bezorgd om Daan en neemt Janine in vertrouwen. Linda en Anton hebben ruzie, maar denken dat niemand dat doorheeft.

Vrijdag 5 november 2021

Er is geen aflevering op vrijdag 5 november.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

12 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 november 2021

 1. Jaja says:

  Oeeeeei oeeeei oeeeei oeeei Saskia wat doe je nu? Roman speelt met vrouwen hun harten…. en hij gaat haar hart breken… niet zo slim Saskia om alles op het spel te zetten. Gelukkig is het maar een soap.

  • 121r1w22 121r1w22 says:

   Сервер серве plekke plekke te mars-sending geweld en mishandelingMMMMMMMMMA sora mea și am Muse решением корейська маск play players fend semakin dia sama pula că nu o să була в сет hozan даної реакці play ekke bly asseblief my huis toe Рошен ДинамMMMMMMMMMAMMMMMMMMMAMMMMMMMMMAAMMMMMMMMMMMMMMMMAZMMAA de AMSTERDAMA QMMMMMAMM MMMMMMMMMA🍎🎁😀🥐🥯🥞MMMMMMMMMAMMMMMMMMMAA de eerste keer dat ik het eens

 2. Lies says:

  Roman is een misleidende fake huisarts.
  Hij heeft totaal geen respect voor Julian & Saskia.
  En gaat een mooi gezin kapot maken , door een affaire te beginnen met Saskla!

 3. Yvonne says:

  Weet natuurlijk niet storen in een goed huwelijk , maar wat Merel betreft verliefd ja je kunt eraan toegeven maar je kunt ook respect hebben voor je zusje , Anton en Linda met haar dildo ik denk dat ze het samen gaan uitproberen hihi en gebeurt overal niet alleen in GTST over sexs , bepaalde dingen blijft toch een taboe , weet dat van Daan en shantie, over Billy we weten ze komt terug maar ik denk dat ze de waarheid vertelt aan haar dochter en dan weer verdwijnt ik denk dat ze elkaar helpen maar goed ik vind de nieuwe de vader van shantie echt te gek hoop dat hij zo blijkt , maar ik denk ook dat dat een staartje krijgt pfff verder best leuk nu .

 4. Hardware says:

  Gtst moet stoppen met de flauwe en de moraliserende verhaallijnen.
  Dat maakt de serie tenenkrommend.
  Zoals Linda die al tijden een rol heeft die meer in een “Lach of ik schiet” comedy past.
  Eerst dat rare lid van de leesclub gedoe om die gestoorde psychiater te stalken waar ze zogenaamd verliefd op was, toen ging ze in de koelkast zitten omdat ze opvliegers had en nu weer die dildo.
  Wie zit er te wachten op bejaardensex?
  En de moraliserende verhaallijnen zijn ook zo’n raar hysterisch fenomeen.
  In t verleden ging iedereen opeens biologisch vlees eten, werden er uitsluitend groente/fruit smoothies genuttigd, ging heel Meerdijk aan de ontbijtgranen en sporten, lieten ze Lucas zick aan een boom ketenen als milieuactivist, toen weer afleveringen lang gezwets over een bankje wat geruimd zou worden…. Asielzoekersproblematiek en nu weer de promotietoer voor sporten voor gehandicapten.
  Zijn allemaal verwarrende verhaallijnen waar dan ineens weer lijnrecht tegenover de scenes staan door types als Richard van Nooten die zich elke aflevering vol vreet en klem zuipt aan decadente versnaperingen.
  Met moord kom je weg in Meerdijk, maar een kapot fietslampje word je voor opgepakt en in de cel gezet.

 5. Marina says:

  Als Saskia verstandig is dan neemt zij Anton in vertrouwen en kan Roman de laan uit gestuurd worden. Maar ja het vlees is zo zwak. Toch is Saskia er zelf bij. Zij heeft een leuk gezin en is oma. Laat je huwelijk toch niet kapot gaan door een geraffineerde charmeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.