Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 juli

Sjors en Amir gtst 2019

Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 juli | Een week vol geldgebrek, illigale aankopen en verassend veel positiviteit in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 24 tot vrijdag 28 juni vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Sjors en Amir gtst 2019Maandag 1 juli 2019

Sjors is het gedram van Lana helemaal zat, maar de oplossing is wellicht niet handig. Anton raakt betrokken bij een hoogoplopend arbeidsconflict. Rover en Valentijn hebben een tegengestelde visie over de inrichting van hun gezamenlijke woning. Als Zoë een besluit neemt, zien zowel Rik als Nabil dit als een positieve ontwikkeling.

Anton gtst 2019Dinsdag 2 juli 2019

Laura ontdekt dat Rik uitgaven doet die hij zich niet kan veroorloven, daarop besluit ze in actie te komen. Aysen wordt betrapt bij een illegale aankoop, maar dit loopt anders als verwacht. Het voelt voor Anton alsof hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven begint, daarmee is hij ook helemaal in zijn nopjes. Janine maakt Shanti van slag door wilde theorieën over Billy met haar te delen.

Aysen met pistool gtstWoensdag 3 juli 2019

Als Janine bij haar positieven komt, heeft ze geen idee wat er gebeurd is, waar ze zich bevindt en in wiens handen ze gevallen is. Aysen belandt in een levensgevaarlijke situatie en denkt zich daar uit te kunnen redden. Amir moet afspraken afzeggen vanwege werk, maar dat is niet handig.

Jojo gtstDonderdag 4 juli 2019

Zoë is supergelukkig totdat ze ontdekt wat daar het prijskaartje van is. JoJo wordt tegen haar zin gebombardeerd tot hoofdact van de vloglancering. Bing en Nina hopen Daan te kunnen stimuleren met foute muziek Toon wordt gearresteerd, maar heeft slecht nieuws.

Amir nieuwe baan gtstVrijdag 5 juli 2019

Amir draait zijn eerste dienst op een traumahelikopter en komt in een heftig ongeluk terecht. Janine doet een schokkende ontdekking over Ludo. Nina wordt overrompeld als ze aan Daans ziekenhuisbed zit. De lancering van het vlogkanaal loopt gesmeerd totdat JoJo merkt dat ze over haar grenzen gaat.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

One thought on “Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.