Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 februari 2021

Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 februari 2021

Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 februari 2021 | Een week vol snode plannen, heftige reacties en het moment van de waarheid voor het veilinghuis in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 februari 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 februari 2021Maandag 1 februari 2021

Janine wil voorkomen dat Nina eerlijk is over het veilinghuis, maar heeft problemen om tot haar door te dringen. Shanti schrikt van de uitslag van de onderzoeken. Bing neemt het voor Jojo op tegenover Ilyas. Laura vertelt Henk dat Lydia niet te vertrouwen is.

Gtst spoilers dinsdag 2 februari 2021Dinsdag 2 februari 2021

Julian maakt zich klaar voor het gesprek met Marwan, terwijl Marwan steeds nerveuzer wordt. Rik maakt zich zorgen om Shanti, maar weet niet goed hoe hij erover moet beginnen. Ilyas staat op tegen zijn vader. Het lukt Lucas niet om Jojo op te vrolijken.

Gtst spoilers woensdag 3 februari 2021 (1)Woensdag 3 februari 2021

Janine roept de hulp van Anton in. Billy schiet Richards grote plannen met het veilinghuis af. Shanti kan niet wachten om Louise op te halen. Tiffy weet niet of ze Daan moet geloven.

Gtst spoilers donderdag 4 februari 2021 (1)Donderdag 4 februari 2021

Nina smeekt Billy en Richard hun mond te houden. Ilyas weigert het verzoek van Bing. Rik wil Daan beschermen, maar Shanti twijfelt of dat het beste is. Daan voelt zich verraden. Henk confronteert Lydia.

Vrijdag 5 februari 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.