Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 april

gtst spoilers 1 april

Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 april | Een week vol liefdesverdriet, bijzondere verassingen en spannende onthullingen in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 april vind je hieronder.

gtst spoilers 1 aprilMaandag 1 april 2019

Ludo krijgt een liefdesverklaring, maar niet van Janine. Laura laat zich er door Daan niet uitzetten en bedenkt een plan. Zoë heeft een grote verrassing voor Rik geregeld, maar of hij daar nu zo blij mee is. Ze hoopt hem er in ieder geval mee te kunnen opvrolijken. Aysen krijgt een vervelend bericht en gaat op onderzoek uit.

Jojo gtst 2019Dinsdag 2 april 2019

JoJo en Lana worden onder druk gezet door criminelen. Linda wil dat Rob stopt met Janines therapie. Janine heeft grote moeite zich over te geven aan haar situatie. Anton begrijpt niet waar Shanti mee bezig is. Tiffy biedt aan om Anton te helpen.

Linda gtst 2019Woensdag 3 april 2019

Linda belandt in een catfight met een andere bewoner uit Meerdijk. Dat loopt flink uit de hand, dus daarna heeft ze een advocaat nodig. Ook zoekt ze ruzie met een oude vriend. Aysen wordt uitgenodigd voor een promotiegesprek, maar dat loopt net iets anders. Tiffy is er met haar hoofd niet bij en raakt verdwaald.

Lana gtstDonderdag 4 april 2019

Na een afzegging moet Lana aan de bak, om de vrijgezellenparty van haar moeder alsnog te laten slagen. Bing bereidt zich voor op Lapland, maar is zijn pinpas ergens kwijt. Het lijkt erop dat iemand anders daar meer vanaf weet.  Laura eist dat Daan hun geheim verborgen houdt, alleen daar is hij het niet helemaal mee eens.

sjors-amir-trouwen-gtstVrijdag 5 april 2019

De bruiloft van Sjors en Amir nadert. Amir wordt ‘ontvoerd’ naar Lapland, waar hij een overvol programma ondergaat, met racen, beesten, actie en helaas ook een ongeluk. Rover raakt diep onder indruk van een vrouw. Sjors maakt zich klaar voor de mooiste dag van haar leven. Er zit haar echter nog één ding dwars…

11 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 april

  1. Anoek says:

    Oehhh dit gaat weer lekker spannend worden! Vooral die 6000ste aflevering kijk ik zo naar uit! Iedereen veel plezier deze week🔥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.