GTST spoilers maandag 9 april tot vrijdag 13 april 2018

GTST spoilers maandag 9 april tot vrijdag 13 april 2018

Maandag 9 april 2018

Rik schrijft Zoë een spartaans trainingsschema voor. Loes grijpt haar kans als Bing klaagt over zijn seksleven. Sjors voelt zich ongemakkelijk met Farah in de buurt. Laura biedt Stanley een nacht in De Rozenboom aan.

Dinsdag 10 april 2018

De Toko-inboedel kan als verloren worden beschouwd en Lucas krijgt daarvan de schuld. Linda krijgt de schrik van haar leven. Aysen krijgt een ultimatum voor haar kiezen waardoor haar pact met Zoë en Loes onder druk komt te staan. De Koning dreigt al haar klanten te verliezen.

Woensdag 11 april 2018

Ludo overvalt en verrast Janine op luxe wijze. Sam wil het bijleggen met haar moeder. Ze heeft de hulp van Q nodig. Anton doet een ontdekking waar Amir zich voor moet verantwoorden. Janine krijgt een onverwacht maar leuk telefoontje uit Milaan.

Donderdag 12 april 2018

Loes heeft heel snel een date nodig. Laura stippelt een geweldige toekomst voor Stanley uit. Aysen moet Sjoerd zien weg te werken zodat ze privézaken kan afhandelen. Lucas investeert een enorm bedrag, maar weet niet of hij uit de kosten zal komen.

Vrijdag 13 april 2018

Als de politie op de stoep staat, is men verbijsterd over wie er gearresteerd wordt. Zoë moet toegeven dat ze Riks schema’s een onmogelijk opgave vindt. Sjoerd dwingt Q hem te vertellen wat hij over Aysens illegale onderzoek weet.

One thought on “GTST spoilers maandag 9 april tot vrijdag 13 april 2018

  1. Sjoerd van Baarsen. Ik moet alles. Weten. Zoe heeft gedaan Jan mad hij West niet sexy heggen aan Zoe hij gelijk heb maar politie privé zaken Loes proberen help zoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.