GTST spoilers maandag 7 mei tot vrijdag 11 mei 2018

gtst spoilers

GTSTspoilers maandag 7 mei tot vrijdag 11 mei 2018

 Maandag  7 mei 2018

Nina heeft een prijzige verrassing voor Farah. Kimberly komt met allerlei smoezen, omdat ze het met Noud niet over de weggegooide brief wil hebben. Sjoerd is vastbesloten om Aysen weer voor zich te winnen. Rik denkt dat Zoë zijn hulp goed kan gebruiken.

Dinsdag 8 mei 2018

Loes is er niet van gediend dat Aysen haar stiekeme plan verstoort, maar Aysen geeft niet zomaar op. Laura wil opheldering wanneer Noud gewond raakt. Zoë heeft er moeite mee als Rik avances maakt, toch heeft ze zelf ook gevoelens. Nina wil Stanley overhalen om waardig afscheid van Meerdijk te nemen.

Woensdag 9 mei 2018

Anton besluit dat hij zijn baan terug wil en maakt daar werk van. Bing is het niet eens met een leugen van Loes, maar moet er noodgedwongen in meegaan. Laura krijgt mooie woorden te horen van haar ex-collega’s, toch zit het ontslag haar nog steeds dwars. Lucas en Janine zijn het oneens over een liedtekst.

Donderdag 10 mei 2018

Noud doet bij Aysen een goed woordje voor zijn vriend Sjoerd. De Paleisbewoners zien hun bemoeizuchtige logee het liefst vandaag nog vertrekken. Sjors haalt Farah op voor een vrijgezellenavond, Bing doet hetzelfde met Amir. Laura betrekt Janine in haar toekomstplannen.

Vrijdag 11 mei 2018

De dag van de bruiloft begint al vroeg: er wordt omgekleed, een boeket gehaald, trouwgeloften geoefend en een feestlocatie versierd. En Amir wordt de deur uitgestuurd, want het zien van de bruid brengt ongeluk. Sjoerd laat Anton weten dat hij na de plechtigheid zal vertrekken. Dit is voor Anton een trigger om in actie te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.