Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 januari | Spannende tijden in Meerdijk

bing-gtst-2019

Gtst spoilers van maandag 7 januari tot vrijdag 11 januari | Spannende tijden in Meerdijk

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 7 januari tot vrijdag 11 januari vind je hieronder.

Maandag 7 januari 2018

Bing regelt een advocaat om Amir bij te staan, maar geeft de man wel instructies mee. Het is dus niet alleen maar uit goede bedoelingen. Lana wil niet dat Q naar New York vertrekt en manipuleert hem. Zo probeert ze toch haar zin te krijgen. Anton zal er vrede mee moeten nemen dat Tiffy niet zomaar uit zijn leven gaat verdwijnen.

Dinsdag 8 januari 2018

Bing zet Daan onder druk om extra bewijslast in hun anti-Amirplan aan te maken. Linda tikt Anton op zijn vingers wanneer hij ongeïnteresseerd is in zijn huisgenoten. Tiffy en Lucas reageren heel verschillend op een verdrietige vrouw.

Woensdag 9 januari 2018

Marieke draait door in de crisisopvang. Mark kan dit niet aan en verwijt Ludo hiervan de oorzaak te zijn, hij heeft zich er tenslotte mee bemoeid. Zoë heeft een zetje nodig wanneer ze de afspraak met haar vader wil afzeggen, zodat ze toch gaat. Tiffy neemt Shanti op sleeptouw door Meerdijk, op zoek naar woonruimte en een baan.

Donderdag 10 januari 2018

Marieke verricht een heldendaad. Wanneer Alex Amir arresteert, concludeert Sjors dat Bing hem een luizenstreek heeft geleverd. Aysen, Rik en Bing raken in verwarring door een appbericht en vragen zich af wie dit nog meer gekregen heeft. Ze gaan op onderzoek uit.

Vrijdag 11 januari 2018

JoJo verbijstert Rover met een onverwachte beslissing, dat had hij niet verwacht. Lana doet haar best om te relaxen wanneer ze voor de camera staat, maar of dat helemaal goed gaat… Zoë heeft het leuk met haar vader. Ze kletsen en maken selfies, totdat hij een andere kant van zichzelf laat zien. Daar is ze minder blij mee.

2 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 januari | Spannende tijden in Meerdijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.