Gtst spoilers van maandag 31 december tot vrijdag 4 januari | Meeslepende verhalen en schokkende onthullingen

Gtst spoilers van maandag 31 december tot vrijdag 4 januari

Gtst spoilers van maandag 31 december tot vrijdag 4 januari | Meeslepende verhalen en schokkende onthullingen

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 31 december tot vrijdag 4 januari vind je hieronder.

Gtst spoilers van maandag 31 december tot vrijdag 4 januariMaandag 31 december 2018

Laura en Jef moeten na hun debacle in De Koning verantwoording afleggen bij Lucas. Ludo wijst meteen naar Marieke als er een nieuw dreigement is, maar Janine neemt het op voor haar zus. Tiffy moet kiezen tussen een afspraakje met Anton of met JoJo.

Dinsdag 1 december 2018

Linda doorkruist Antons nieuwjaarsplannen. Lucas wil de bovenverdieping van De Koning verbouwen. Daan schrikt hiervan, heeft dus snel geld nodig en voert de druk op Bing op. De dames Bouwhuis worden steeds meer zen en vergeten de tijd.

Woensdag 2 december 2018

JoJo is verrast wanneer ze ontdekt dat Rik jarig is, maar hij er niets aan wil doen. Lana moet ingrijpen als Q moeite heeft met een sexy fotoshoot. Daan zoekt op allerlei manieren naar betaalbare woonruimte. Zoë heeft steeds meer behoefte aan contact met haar vader.

Donderdag 3 december 2018

Amir en Sjors zien het als een doorbraak wanneer Bing hen vraagt om op Max te komen oppassen. Wanneer Tiffy Anton vraagt naar zijn buitenechtelijke kinderen, borrelen er allerlei levensvragen bij hem op. Janine vindt niet dat Marieke schuldig is aan de kille sfeer in huize Sanders.

Vrijdag 4 december 2018

Bij een vermissing wordt een zoektocht gestart. Nina schakelt de politie in. Bing kan zijn blinde woede niet onderdrukken. Op aanwijzing van Aysen komt Mark op een idee over de verblijfplaats van Marieke. Maar als ze wordt gevonden, snapt niemand wat er gebeurd is en gelooft niemand haar verhaal.

5 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 31 december tot vrijdag 4 januari | Meeslepende verhalen en schokkende onthullingen

  1. Stan Och says:

    Bing vergeet Anton die het gezien heeft dat hij de Medicatie heeft gestolen dus gaat zelf de bak in dit is ook het einde tussen Nina en Bing ze gaan scheiden

  2. JJ says:

    Het komt natuurlijk uit wat Bing van plan is met Amir in het AZM hangen meerdere camera,s die Bing niet gezien heeft bij het stelen van de medicijnen.
    En die domme Q mag meteen naar New York met Lana is ook niks meer in gtst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.