GTST spoilers maandag 30 april tot vrijdag 4 mei 2018

gtst spoilers

GTST spoilers maandag 30 april tot vrijdag 4 mei 2018

Maandag 30 april 2018

Amir neemt een grote beslissing waar hij Farah mee overrompelt. Bing maakt een ingrijpende keuze waar Nina niet zomaar mee akkoord kan gaan. Loes kan er niet meer tegen dat Bing geheimzinnig doet en bestelt iets illegaals in het buitenland.

Dinsdag 1 mei 2018

Laura is verbijsterd wanneer ze ziet dat Stanley een date heeft. Farah weet niet hoe ze zich moet gedragen in de buurt van Nina. Sjoerd eist dat Aysen haar schulden voldoet. Amir heeft er moeite mee de waarheid te moeten vertellen.

Woensdag 2 mei 2018

Loes’ plan om Bing te krijgen, gaat een nieuwe fase in. Janine denkt een feestje te vieren met Nina, maar dat loopt anders. Zoë houdt het niet meer vol in gevangenschap. Kimberly krijgt een buitenlandse brief. Als reactie gaat ze plots overdreven romantisch doen met Noud.

Donderdag 3 mei 2018

Zoë’s radeloze actie heeft gevolgen voor haarzelf, voor Alex en voor Rik. Lucas krijgt een duidelijk signaal dat er iets mis is met Kimberly. De trotse Amir en Farah stuiten op hoge kosten en weten geen oplossing. Maar dan bieden hun vrienden op originele wijze hulp.

Vrijdag 4 mei 2018

Sam moet vechten voor een stageplek. Rik laat zich niet wegsturen als Zoë niet weet om te gaan met een verrassend initiatief van hem. Stanley zoekt Laura op, omdat hij iets op te biechten heeft. Ze besluiten eerlijk tegen elkaar te zijn. Sjoerd betrapt Aysen bij Anton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.