GTST spoilers maandag 26 februari tot vrijdag 2 maart 2018

GTST spoilers maandag 26 februari tot vrijdag 2 maart 2018

Maandag 26 februari 2018

Anton voelt dat hij klem gezet wordt als Alex details van hem vraagt. Linda is bloednerveus wanneer ze wordt opgeroepen voor verhoor. Sjoerd heeft slecht nieuws en eist dat Bing hem inlicht over Jan Maes. Q komt ongevraagd met juridisch advies, maar dat valt niet goed.

Dinsdag 27 februari 2018

Rik betrapt Lana als ze illegaal bezig is. Als Lana op de vlucht slaat, tergt ze haar moeder en daagt haar uit. Linda is bang dat haar medeplichtigheid en meineed ten laste gelegd gaat worden. Aysen komt erachter wat voor rotstreek Loes heeft uitgehaald.

Woensdag 28 februari 2018

Laura laat iets van zich horen, maar dit roept alleen maar vragen op bij Bing en Loes. Kimberly ontkent bij Janine dat ze vanwege Ludo uit huis is gegaan. Noud wordt hierdoor aan het denken gezet en hij wil weten hoe het met Kimberly zit. Q ontdekt hoe weinig kans hij maakt bij Kimberly.

Donderdag 1 maart 2018

Noud raakt gealarmeerd als hij Laura te spreken krijgt. Linda eist van Ludo dat hij er persoonlijk voor zorgt dat Anton een bericht van haar krijgt. Janine en Ludo verstevigen hun band. Q maakt Sam grote verwijten: alle ellende in zijn leven komt door haar!

Vrijdag 2 maart 2018

Als Laura het even niet meer ziet zitten, springen er drie mensen voor haar in de bres. Sjoerd krijgt de indruk dat Aysen Antons onschuld probeert aan te tonen. Hij wil weten waarom. Amir is ervan overtuigd dat Bing Lana helemaal verkeerd aanpakt. Sjors is slachtoffer van een zwijgoffensief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.