GTST spoilers maandag 25 juni tot vrijdag 29 juni 2018

gtst spoilers

GTST spoilers maandag 25 juni tot vrijdag 29 juni 2018

Maandag 25 juni 2018

Aysen is zeer tevreden wanneer Bing wordt gearresteerd, maar moet zelf ook mee. Nina ontdekt dat Bing misbruik heeft gemaakt van de gevoelens die Loes voor hem heeft. Loes legt een belastende verklaring af. Zoë wordt ondervraagd en liegt over wat ze weet.

Dinsdag 26 juni 2018

Om Loes te overtuigen, moet Nina tegen haar moeder liegen. Sjors is radeloos wanneer er nog steeds niets bekend is over de verblijfplaats van Lana. Anton geeft aan dat hij Sjoerds getuige wil zijn bij het huwelijk.

Woensdag 27 juni 2018

Q wordt betrapt en heeft iets uit te leggen. Janine ontdekt dat Ludo en Nina dingen voor haar achterhouden en wil weten hoe het zit. Mark en Marieke vieren dat ze een belangrijke opdracht binnen hebben. Zoë en Rik krijgen ruzie als ze recht tegenover elkaar staan omtrent Bing.

Donderdag 28 juni 2018

Crisis in de tent: Lana verwijt Q dat hij een verrader is. Janine bespioneert en achtervolgt Loes. Nina wil dat haar moeder hier onmiddelijk mee stopt. Verder neemt Nina een risicovolle zakelijke beslissing. Rik verwijt Sjoerd dat hij een slechte vriend is.

Vrijdag 29 juni 2018

Lana is enorm opgelucht als ze eindelijk iemand kan vertellen over Loes. Aysen probeert Bing mee te krijgen in haar ontmaskeringsplan. Ze maakt het hem meteen moeilijk omdat hij het vertrouwen van Loes zou moeten winnen. Loes brengt Bing in levensgevaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.