Gtst spoilers van maandag 24 tot vrijdag 30 december | Spannende ontdekkingen en heftige confrontaties

gtst spoilers 24 december tot 29 december 2018

Gtst spoilers van maandag 24 tot vrijdag 30 december 2018 | Deze week: Spannende ontdekkingen en heftige confrontaties.

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug.

gtst spoilers 24 december tot 29 december 2018
Maandag 24 december 2018

Bing doet alsof hij enthousiast is over een cadeau van Sjors en Amir, terwijl dat in werkelijkheid natuurlijk niet zo is. Marieke voelt zich in de steek gelaten door haar familie en komt daarom zelf in actie. Ze wordt betrapt. Linda zet Daan voor het blok met een onbetaalde hotelrekening.

Dinsdag 25 december 2018

Zoë krijgt mail van iemand waar ze dat nooit van had verwacht. Daan vraagt hulp aan precies het verkeerde figuur. Jef en Laura kunnen hun ruzie niet bijleggen, dus dreigt het voor beiden een eenzame kerst te worden. Rik wordt van twee kanten belaagd.

Woensdag 26 december 2018

Anton coördineert dit jaar het Bouwhuis-kerstdiner. Amir en Sjors verheugen zich op een intieme middag. Janine doet een bizarre ontdekking over Marieke en confronteert haar daarmee. Q heeft een kerstverrassing voorbereid, maar verknoeit het

Donderdag 27 december 2018

JoJo en Rover treffen een onbekend meisje aan de ontbijttafel. Amir is ontdaan na een medicijnendiefstal in het ziekenhuis. Daan laat Bing weten dat hun plan in werking is gesteld. Anton zit met vragen over zijn eigen verleden.

Vrijdag 28 december 2018

Linda verafschuwt Antons egoïstische keuze. Daan wordt betrapt wanneer hij naar zijn geheime woonruimte wil glippen. Lana doet een poging om Q enthousiast te maken voor het modellenwerk. Kimberly vertrouwt de situatie niet wanneer Zoë zich in een chatsessie verliest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.