GTST spoilers maandag 24 september tot vrijdag 28 september 2018

gtst spoilers

GTST spoilers maandag 24 september tot vrijdag 28 september 2018

Maandag 24 september
Janine is op een missie en heeft daar oude fotoboeken voor nodig. Ludo probeert een conflict buiten de politie om op te lossen. Linda weet niet wat ze hoort als Q nogal intieme vragen aan haar stelt. Bing moet samenwerken met iemand die hij verschrikkelijk vindt.

Dinsdag 25 september
Aysen wordt op een vreemde plek verrast door een halfnaakte man die ze maar al te goed kent. Marieke is erg onzeker door de diagnose die er over haar gesteld is. Carlos komt met een onverwacht voorstel. Bing reageert zijn onmacht af.

Woensdag 26 september
Lana is ontroostbaar als Q pas iets met haar wil als ze achttien is. Flo ziet het niet zitten als Lucas hem wil helpen met zijn vlog, totdat hij merkt wat Lucas’ inbreng kan zijn. Amir wordt overvallen door vaderlijke gevoelens.

Donderdag 27 september
Lucas besluit dat het huis verduurzaamd moet worden. Aysen weigert een werkopdracht van haar meerdere. Zoë stapelt de ene leugen op de andere om haar aanstaande schoonvader om de tuin te leiden.

Vrijdag 28 september
Rover laat het er niet bij zitten wanneer Kimberly zijn hulpvraag afwijst. Carlos licht Bing in over een foute beslissing. Amir krijgt de reden te horen van Sjors’ onvruchtbaarheid. Hij stapt woedend op Bing af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.