GTST spoilers maandag 23 april tot vrijdag 27 april 2018

gtst spoilers

GTST spoilers maandag 23 april tot vrijdag 27 april 2018

Maandag 23 april 2018

Lucas en Kimberly amuseren zich mateloos als Noud een straf moet ondergaan. Nina krijgt de schrik van haar leven als ze ziet wie het slachtoffer is van haar roekeloze rijden. Ze vat het plan op om terug te gaan naar Hong Kong.

Dinsdag 24 april 2018

Loes merkt hoe serieus de kinderplannen van Bing zijn. Zoë raakt overstuur door een onbezonnen actie van Sjoerd. Nina ontdekt dat Bing en zij afgeluisterd worden. Laura wijst Linda op het belang van loyaliteit.

Woensdag 25 april 2018

Aysen eist meteen uitleg van Alex wanneer er schot zit in de moordzaak. Sjoerd kan niet oprecht blij zijn bij het nieuws over zijn vader. Sjors worstelt met haar liefdessituatie nadat Janine haar mond voorbij gepraat heeft.

Donderdag 26 april 2018

Aysen probeert Zoë te spreken zonder politietoezicht. Zoë gaat door een diep dal wanneer ze geforceerd wordt om zich de gebeurtenissen rond Jan Maes te herinneren. Anton ontdekt dat Sjoerd bezig is met een wraakplan.

Vrijdag 27 april 2018

Amir ziet dat Farah geniet van Koningsdag, de vrijmarkt en alle koopjes die er zijn. Het brengt hem op een idee waar hij de hulp van Bing voor nodig heeft. Q gaat een uitdaging aan van Noud en Kimberly. Laura baalt van het onprettige nieuws dat ze voor Stanley heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.