GTST spoilers maandag 21 mei tot vrijdag 25 mei 2018

gtst spoilers

GTST spoilers maandag 21 mei tot vrijdag 25 mei 2018

Maandag 21 mei 2018

Loes schrikt als Bing met Nina naar de dokter wil. Amir weigert hulp van Bing bij een emotioneel besluit. Laura wijst het nulurencontract van Lucas af en stelt haar eigen eisen. Zoë moet een oplossing bedenken, omdat ze niet op de universiteit kan zijn als ze in de gevangenis zit.

Dinsdag 22 mei 2018

Marieke zet Mark aan tot actie wanneer hun financiële toestand penibel is. Rik voorkomt dat de teleurgestelde Zoë een kapitale fout maakt. Q denkt zijn levensprobleem op te lossen door een onlineprofiel en een snelle date.

Woensdag 23 mei 2018

Aysen merkt Lana’s verdachte gedrag op en houdt haar in de gaten. Amir reageert fel wanneer er aan zijn omgeving een kleine verandering gemaakt wordt. Sam realiseert zich dat ze Amir ook op afstand kan blijven steunen. Dit maakt een moeilijke beslissing een stuk makkelijker.

Donderdag 24 mei 2018

Amir gaat door een moeilijke fase. Gelukkig heeft hij vrienden. Loes ziet dat haar gestook tussen Nina en Nola effect heeft. De samenwerking van Noud en Sjoerd wordt problematisch door het onvoorspelbare gedrag van Sjoerd. Wanneer Noud opheldering wil, vertelt Sjoerd niet wat er werkelijk speelt.

Vrijdag 25 mei 2018

Bing krijgt geweldig nieuws en gaat ermee naar Nina, maar zij kan er nu niets mee. Aysen moet bekennen dat ze nog steeds het Jan Maes-onderzoek niet los kan laten. Marieke wil graag weg uit de caravan en probeert logeerruimte bij haar zus te regelen. Sjoerd wordt betrapt bij het leegtrekken van een creditcard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.