GTST spoilers maandag 18 juni tot vrijdag 22 juni 2018

gtst spoilers

GTST spoilers maandag 18 juni tot vrijdag 22 juni 2018

Maandag 18 juni 2018

Q denkt dat hij de ridder op het witte paard is, maar het eerste wat hij doet is liegen. Loes moet haar plannen bijsturen als Lana haar begint door te krijgen. Aysen weet Sjors op te stoken tegen Bing.

Dinsdag 19 juni 2018

Na een lief gebaar van Janine beseft Ludo dat hun ruzie bijgelegd moet worden. Aysen wordt opgehaald; ze moet op het politiebureau vragen komen beantwoorden. Zoë en Rik maken zich zorgen over de verdwijning van Lana. Amir is getuige van een verbijsterende actie van Sjors.

Woensdag 20 juni 2018

Sjors wil een beloning uitloven aan de gouden tipgever. Laura wil Sjors afremmen, maar dat wordt niet gewaardeerd. Q zet zijn charme op het verkeerde moment in.

Donderdag 21 juni 2018

Aysen krijgt bericht dat ze haar illegale ‘bestelling’ kan komen ophalen. Ze heeft niet door dat ze hierbij in de gaten wordt gehouden. Dat Nina zich beroert voelt, lijkt goed nieuws te zijn voor haar en Bing.

Vrijdag 22 juni 2018

Loes doet een liefdesverklaring. Aysen dringt het appartement van Bing en Nina binnen. In De Rozenboom staan twee bekende dj’s te kibbelen. Als Amir iets over Nina ontdekt, vraagt ze of hij dat wil verzwijgen. Zoë pleegt een diefstal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.