GTST spoilers maandag 17 dec. t/m vrijdag 21 dec.

gtst spoilers - 17 t/m 21 december 2018

GTST spoilers maandag 17 december t/m vrijdag 21 december.

Deze week vol spannende onthullingen en intriges.

Maandag
Wanneer Aysen de waarheid spreekt, wordt haar dat niet in dank afgenomen. Jef is terecht bang dat zijn gehaktballenbedrog openbaar wordt en komt in conflict met Laura. Rik heeft geld nodig en doorzoekt vacature na vacature. Zoë komt haar spullen uit Riks huis weghalen.

 

 

Dinsdag
Bing heeft een plan en dat begint met een diefstal. JoJo zingt haar auditie voor de toelatingscommissie. Het gaat niet vlekkeloos. Laura zoekt een online manier om de negativiteit rond het gehaktballen bedrog op te lossen.

 

Woensdag
Ludo is verbijsterd door een publicatie over hem. Wanneer ook de politie een onderzoek naar hem start, is de ellende compleet. Hij gaat verhaal halen bij Marieke en Mark. Max krijgt een horrorcadeau. Marieke begint steeds meer in te zien dat haar gedrag haar geliefden in gevaar kan brengen.

 

 

Donderdag
Rover heeft een verrassing voor JoJo. Daan merkt op dat Bing zich verdacht gedraagt en gaat op onderzoek uit. Sjors probeert Amir af te remmen wanneer hij een nieuwe oppasafspraak wil maken. Kimberly leert een les over vriendschap.

Vrijdag
Q wordt gescout als fotomodel. Linda vindt het een ongekende kans. Tijdens een televisie-interview neemt Marieke het ongevraagd van Janine over. Na een strijd met Bing besluit JoJo dat het beter is als ze verhuist. Bing krijgt door dat Rik geldproblemen heeft.

 

2 thoughts on “GTST spoilers maandag 17 dec. t/m vrijdag 21 dec.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.