GTST spoilers maandag 10 september tot vrijdag 14 september 2018

gtst spoilers

GTST spoilers maandag 10 september tot vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 september 2018

Wanneer Carlos in Meerdijk verschijnt, gaat hij meteen op onderzoek uit. Hij is vooral geïnteresseerd in het verleden van Bing. Aysen weigert onder supervisie van Daan te werken en gaat haar eigen gang. Marieke en Sjors komen tot het besef dat CS op instorten staat.

Dinsdag 11 september 2018

Linda oppert dat een paragnost misschien wel iets kan betekenen in de zoektocht naar Nina. Kimberly voelt zich eenzaam en heeft behoefte aan een schouder om op uit te huilen. Marieke voelt zich enorm schuldig na een inbraak, maar haar oplossing is illegaal.

Woensdag 12 september 2018

Daan stelt Aysen fysiek zwaar op de proef als ze een stormbaan moeten bedwingen, maar Aysen laat zich niet kennen. Amir heeft geen geluk wanneer hij met heel veel moeite achter Sjors aan zit. Zoë slaapt slecht vanwege haar zorgen om Rik.

Donderdag 13 september 2018

Janine is aanvankelijk sceptisch wanneer de paragnost zich aandient. Door Noud gaat Daan met andere ogen naar Aysen kijken. Zoë houdt zich volop bezig met haar inkomstenplan. Carlos heeft dingen over Bing ontdekt en confronteert hem daarmee.

Vrijdag 14 september 2018

Carlos verdwijnt weer uit Meerdijk, net zo plotseling als hij opdook. Bing schakelt Ludo’s netwerk in om meer over Carlos te weten te komen. Samen met Janine puzzelt Bing de aanwijzingen die ze tot nu toe verzameld hebben bij elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.