GTST shortie maandag 18 mei 2020

GTST shortie maandag 18 mei 2020

GTST shortie maandag 18 mei 2020

De shortie van maandag 18 mei 2020 is helaas nog niet geplaatst door RTL, dit komt doordat ze gestopt zijn met het plaatsen van gtst shorties. Maar geen zorgen, hiervoor in de plaats zijn de gtst fragmenten gekomen. Zo blijf je toch op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw favoriete serie en weet jij wat er speelt in Meerdijk. Ook kun je hieronder door klikken naar de volledige aflevering.

Richard zijn geduld is op
Valentijn kan niet voldoen aan de eisen van Richard. Hij is het zat en Richard dreigt dan ook dat hij het filmpje van Valentijn online gaat zetten. Hij is helemaal klaar met de familie Sanders.

Een verhitte discussie tussen Amir en Anton
Amir zit bepaald niet lekker in zijn vel vanwege de zoektocht naar de kinderen. Hij is boos en voelt zich alleen. Wanneer de kinderen zijn teruggevonden en hij terugkeert naar de praktijk is hij dan ook somber. Als Amir er dan ook nog achter moet komen dat Anton een belangrijke beslissing zonder hem heeft gemaakt is de maat vol.

Bing is ten einde raad
De kinderen van Nina en Bing zijn weggelopen. Hoe hebben ze het zo ver laten komen? Bing is ten einde raad en heeft zijn emoties niet meer onder controle.

Bekijk de volledige gtst aflevering van maandag 18 mei 2020 hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.