GTST shortie maandag 11 november 2019

GTST shortie maandag 11 november 2019

GTST shortie maandag 11 november 2019

De shortie van maandag 11 november 2019 is helaas nog niet geplaatst door RTL, dit komt doordat ze gestopt zijn met het plaatsen van gtst shorties. Maar geen zorgen, hiervoor in de plaats zijn de gtst fragmenten gekomen. Zo blijf je toch op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw favoriete serie en weet jij wat er speelt in Meerdijk. Ook kun je hieronder door klikken naar de volledige aflevering.

Linda betrapt Anton
Linda vertrouwt de situatie tussen Anton en Janine hélemaal niet. Ze besluit het heft in eigen hand te nemen. Ze luist Anton erin, confronteert hem met zijn gedrag en steekt haar mening zéker niet onder stoelen of banken. Wordt Anton hier betrapt of ziet Linda dingen die er niet zijn?

Bekijk de volledige gtst aflevering van maandag 11 november 2019 hier.

2 thoughts on “GTST shortie maandag 11 november 2019

  1. Heb je daarin gaan over een paar huizen Tellegen nameten couchette 🔅🌸 de blauwe woorden t Mandroid teen water maar ik hou wel op jou maker vrolijke vriendschap hoe gaat het met jou gaat zonder werk en vertel nou weer slecht weer dat regenpijp spelen en de thuis overwinning voor ai Noor liggen als jij en Willem Dekker vragen mijn cadeau geven naamloze en hij is van een van een mailadres niet veel waar ik een vrolijke vrienden koning onhandig schip 🔅🌹🌸✍️🤪🥜 kleuren ga je me zinnig namen waar wordt hij heet na zinnen sprookjesface muziek ramen es jarig men met mijn hobby’s ziek maken opruimen daarna overgaan over naam Roosen 🍩🍤🧁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.