GTST 30 jaar | Bekijk hier de hoogtepunten van 30 seizoenen GTST!

GTST 30 jaar

GTST hoogtepunten afgelopen 30 jaar!

Als echte GTST fan kun je natuurlijk geen genoeg krijgen van jouw favoriete Nederlandse soap: Goede tijden, Slechte tijden. Daarom check je elke dag de nieuwste spoilers en vind je het heerlijk om oude afleveringen terug te kijken. Dat komt goed uit, want met de samenvattingen van de afgelopen jaren begin je als echte GTST’er direct te watertanden!

GTST 30 jaar, seizoen 1

De komende periode helpen wij jullie de zomer door! Wij zullen alle dertig seizoenen van jullie favoriete serie uitlichten zodat jullie GTST niet hoeven te missen. Wie herken jij allemaal nog? En welke verhaallijn is jou het meeste bijgebleven? Check nu snel de allereerste samenvatting van 30 jaar Goede Tijden, Slechte Tijden!

GTST 30 jaar, seizoen 2

Waar is dokter Simon Dekker gebleven? Is het weekend met de Alberts mannen hem fataal geworden? Meerdijk werd in rep en roer achtergelaten aan het einde van het allereerste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook in het tweede seizoen komen weer de nodige drama’s, liefdesverhalen en spannende momenten voorbij.

GTST 30 jaar, seizoen 3

Wie heeft slinkse zakenman Herman Hogendoorn neergeschoten? Met deze brandende vraag gingen we bijna 28 jaar geleden van start met het derde seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook dit seizoen zat weer vol met verrassingen, moeilijkheden en uitdagingen voor de Meerdijkers.

GTST 30 jaar, seizoen 4

Dit seizoen zorgde weer voor heel wat opschudding in Meerdijk. Zo liepen oude relaties stuk en ontstonden er nieuwe liefdes, met soms wel hele heftige gevolgen. Want je weet; niets is wat het lijkt in Meerdijk. Elke maandag, woensdag en zaterdag is er een nieuwe seizoenssamenvatting te zien.

GTST 30 jaar, seizoen 5

Wanneer het vijfde seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden van start gaat, brandt bij iedereen de vraag of Helen Helmink nog in leven is. Zal het snode plannetje van Koen en Martine hebben gewerkt? Dit en nog veel meer zie je in de samenvatting van seizoen 5.

GTST 30 jaar, seizoen 6

Het zesde seizoen van GTST was een turbulente periode in Meerdijk. Zo kreeg het gevecht tussen Linda en Laura een behoorlijk staartje, werden er veel nieuwe gezichten geïntroduceerd, kwam een belangrijke Meerdijker op een wel heel akelige manier te overlijden en vielen er twee personages overboord. Herinner jij je dit allemaal nog? Check nu de samenvatting!

GTST 30 jaar, seizoen 7

In dit seizoen bloeit de liefde op tussen tortelduifjes Ludo en Janine, slaat Rik een nieuwe carri?re in en zet Laura de zoektocht in om Arnie te vinden. Het belooft weer een spannend seizoen te worden, dus check snel de samenvatting! Elke maandag, woensdag en zaterdag is er een nieuwe seizoenssamenvatting te zien.

GTST 30 jaar, seizoen 8

We zijn inmiddels alweer bij seizoen 8 beland. In dit seizoen stond er veel op het spel en werden de Meerdijkers op de proef gesteld. Wanneer zelfs een liefdevolle dag eindigt in een groot drama, wordt iedereen op scherp gezet. Check nu snel de samenvatting!

GTST 30 jaar, seizoen 9

Na de schietpartij op de toch al wat dubieuze bruiloft is heel Meerdijk in rep en roer. Als er later dat jaar ook nog een brand uitbreekt en de maffia zijn entree maakt, is niets meer wat het lijkt. Dit en nog veel meer zie je in seizoen 9!

GTST 30 jaar, seizoen 10

We zijn alweer op een derde van de seizoenssamenvattingen. En het tiende seizoen zit vol met snode wraakplannen en verboden liefdes. Na de trouwerij van Stefano en Bowien reist Ludo het kersverse bruidspaar achterna naar Finland. Of ze alle drie ook weer heelhuids terugkeren naar Meerdijk is nog maar de vraag.

GTST 30 jaar, seizoen 11

In seizoen 11 ontdekt Stefano dat Ludo verantwoordelijk is voor de dood van zijn geliefde Bowien. Hij is uit op wraak en ook Janine wordt onderdeel van zijn plan om Ludo’s leven tot een hel te maken. Ook de vader van Sylvester houdt zich niet rustig in dit rumoerige seizoen. Hij is eropuit om de relatie van zijn zoon Sylvester met Terra koste wat kost kapot te maken. Terra ziet nog maar ??n uitweg.

GTST 30 jaar, seizoen 12

In seizoen 12 overleeft Terra haar zelfmoordpoging, maar het is nog maar de vraag of de rest van de Meerdijkers het seizoen zullen overleven. Een ontspannen vakantie op Cura?ao verandert in een horrorfilm en op een zakelijke trip naar IJsland blijft het niet enkel bij werken.

GTST 30 jaar, seizoen 13

In 2002 ging seizoen 13 van Goede Tijden, Slechte Tijden van start. We blikken terug op een seizoen vol duivelse dilemma’s, gevaarlijke wraakacties en onbereikbare relaties. Zo kwam Sjors naar Meerdijk met een missie; het vinden van haar moeder en probeerde Valerie contact te zoeken met haar dochter Charlie, maar daar stak Barbara een stokje voor.

GTST 30 jaar, seizoen 14

Een seizoen om nooit te vergeten. In seizoen 14 maakte niemand minder dan Nick Sanders zijn opwachting en hij liet een verpletterende indruk achter. Martine Hafkamp wist met behulp van Sjors de gevangenis te verlaten en Martine zou Martine niet zijn als ze niet gelijk een wraakplan zou uitdokteren om Ludo terug te pakken. Check snel of haar plan slaagde in de nieuwste samenvatting.

GTST 30 jaar, seizoen 15

We zijn alweer aangekomen bij seizoen 15 van Goede Tijden, Slechte Tijden en dat betekent dat we op de helft zijn! Dit seizoen maakten we maar liefst kennis met vier nieuwe gezichten; Dorothea, Bing, Nina en Jack. Wil jij weten wat zij in seizoen 15 beleefden? Kijk dan nu de nieuwe seizoenssamenvatting.

GTST 30 jaar, seizoen 16

Dit is een seizoen waarin alle ogen op een man zijn gericht, Ludo Sanders. Hij weet ook dit jaar weer bij de Meerdijkers het bloed onder de nagels vandaan te halen. Al deze woede komt dan ook samen wanneer het welbekende ‘moordspel’ wordt gespeeld in hotel De Rozenboom. Weet jij nog wat hieraan voorafging?

GTST 30 jaar, seizoen 17

Een gijzeling, een bevalling, witwaspraktijken en het bekende themafeest van Nina en Florien. Dit en nog veel meer gebeurde er in het zeventiende seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. Check nu snel de samenvatting van dit spraakmakende seizoen.

Volgende afleveringen verschijnen hier zo snel mogelijk.

2 thoughts on “GTST 30 jaar | Bekijk hier de hoogtepunten van 30 seizoenen GTST!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.