GTST cast 2020: Nieuwe en vertrouwde gezichten!

gtst cast 2020

De GTST cast van 2020

Seizoen 30, ja dat lees je goed. 30 seizoenen bestaan er alweer van de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden. En wat is er in al die jaren veel gebeurd zeg! Niet alleen zijn er mooie, gekke, bizarre, liefdevolle en ernstige dingen gebeurd, ook is de cast van GTST niet altijd hetzelfde gebleven. Zo is de GTST cast van 2020 weer drie personages rijker: Henk Visser, Amelie Hendrix en Ilyas El Amrani. Maar we moesten ook afscheid nemen van GTST-acteurs. Zo zijn de personages Lana (actrice Faye Bezemer) en Bobby (acteur Rein van Duivenboden) niet meer te zien in Meerdijk. Het was een bewogen jaar waarin we mochten genieten van alle avonturen die zich in Meerdijk afspeelden.

GTST cast 2020 stopte het seizoen vroegtijdig

Als echte fan van Goede Tijden, Slechte Tijden zal het je niet ontgaan zijn: de serie stopte eerder dan normaal. Door het Covid-19 virus was iedereen genoodzaakt zich aan bepaalde regels te houden en voor het maken van een serie werd uiteraard geen uitzondering gemaakt. Op 28 mei was de laatste aflevering van dit seizoen te zien, een stuk eerder dan normaal. Caroline de Bruijn, Janine in GTST, legt in een videoboodschap op de Instagram pagina van GTST uit dat er geen andere mogelijkheid was om de zomerstop uit te stellen. Ook zegt ze ontzettend veel zin te hebben in het nieuwe seizoen. Als echte GTST-fan kunnen wij dat natuurlijk beamen!

De cliffhanger van dit seizoen

Ondanks dat we de cliffhanger liever wat later hadden willen zien, was het toch weer een spannende aflevering. Elk jaar weer weten de makers van het programma, de GTST-acteurs en de actrices in GTST ons weer te verbazen en zitten we op het puntje van onze stoel. Valentijn die in GTST geen fan in van zijn eigen opa en zich daardoor flink in de nesten werkt. Daan die tussen hét huwelijk van Meerdijk, Bing en Nina, is gaan staan door verliefd te worden op Nina. Janine in GTST had het dit jaar allesbehalve makkelijk door haar borstkanker. En tot slot Amir, die in de cliffhanger niet reageert op de berichtjes van Amelie, wat misschien wel grote gevolgen heeft…

Wist jij dit over de GTST cast van 2020?

Lana uit GTST, haar echte naam is Faye, heeft op haar Instagram geschreven dat ze met onwijs veel plezier in de serie gespeeld heeft. Ze schrijft: “Lana gaat verder en ik ook”. Ze gaat met nieuwe projecten aan de slag en is excited voor wat de toekomst haar zal brengen. Wist je dat Julian uit GTST 20 jaar geleden ook al een personage in de serie was? Destijds verliet hij Meerdijk om op wereldreis te gaan. En wist je dat Amir en Lana in het echte leven als eens eerder hebben samengewerkt? Amir speelde een rol in een korte film die Lana maakte voor het 48 Hour Film Project. Dorian Bindels speelt de rol van Daan Stern in GTST. Wist je dat hij veel verschillende rollen gespeeld heeft? Zowel in films, series, op het toneel en in musicals was hij te zien.

Hoe nu verder tijdens deze zomerstop in 2020?

Normaal gesproken is de zomerstop voor de echte fans al een lange tijd om door te komen zonder te kunnen genieten van deze soapserie, maar dit jaar duurt de stop nóg iets langer. Maar niet getreurd: je kunt nog genoeg bekijken, lezen en luisteren over jouw favo serie. Omdat dit het 30e seizoen was komt er elke maandag, woensdag en zaterdag een seizoenssamenvatting op de website van GTST te staan. Heb jij niet alle 30 seizoenen gevolgd? Dan kom je nu een hoop nieuws te weten! Ook op de socials wordt er voldoende gepost en natuurlijk kan je ook jouw favoriete acteur uit GTST volgen op Instagram. Geniet van alle content en natuurlijk van de zomer. Voor je het weet zitten we weer elke avond voor de buis te genieten van Meerdijk!

Zien wij Martine Hafkamp ooit nog terug?

Goede Tijden, Zomer Tijden: Dorian en Bertrie moesten relatie geheimhouden

Goede tijden, zomertijden!

Online zorgen ze er de komende maanden voor dat jij niet zonder GTST komt te zitten! Vanaf vrijdag 5 juni kijk je namelijk naar ‘Goede Tijden, Zomer Tijden’, een talkshow in samenwerking met RTL Boulevard, waarin Froukje de Both elke week een van de huidige castleden en een oud-Meerdijker ontvangt.  Dat is niet het enige. Met onze dertigste verjaardag in het verschiet, kun je deze zomer kennismaken met de rijke geschiedenis van GTST óf je geheugen opfrissen. Bij dertig jaar horen dertig seizoenen. Tien weken lang hebben we drie keer per week op onze website een seizoensamenvatting voor je klaarstaan.

Goede Tijden, Zomer Tijden is vanaf vrijdag 5 juni te zien op onze website, de website van RTL Boulevard en bij Videoland.

One thought on “GTST cast 2020: Nieuwe en vertrouwde gezichten!

  1. 121r1w2222433323 says:

    MMMMMKA MmmAMmmmm MMMMMKA MMMAMMMMM MMMMMKA MMMMAAMQMMQM MmmMmmmAKAAmmm MMMMMKA AMMMMMMA AMMMMMAA AMmmmmAA AMMMMMMA Mmmmmmmm MmmmmmmA MmmmmmARA MmmmAKAw-HA MmHAMmmmAKAlRA MmHAMmmmAKAlRA AMMMMMMA AMMMMMMA AMMMMMMA AMMMMMMA MmmmAKAw-HA AMMMMMAMMMMAKAA MMMMMMMM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.