GTST aflevering woensdag 2 juni 2021

GTST aflevering woensdag 2 juni 2021

GTST aflevering woensdag 2 juni 2021 gemist?

Ludo blijkt zich volledig verdiept te hebben in de paardenwereld. Richard probeert het goed te maken tussen hem en Billy en doet een bod op een huis. De relatie van Rik en Shanti staat volledig onder druk.

Geen tijd voor de volledige aflevering? Kijk dan de gtst shortie en fragmenten.

One thought on “GTST aflevering woensdag 2 juni 2021

  1. 121r1w2222433323 e20206AMmmmm says:

    SamenSamen lAlNlAMBMlA AMMERZODEN AMSTERDAMMmmmmmm AMMERZODEN AMSTERDAM te MmmmmmmmmA PSALMALA AMMERZODEN AMMERZODENMA MMMMMMMMMA AAMAMMÑMMMMR A MmmmMmmmmmmmMmmmmMmmmmmmmmAMmmmMmmmmmmA ik Mmmmmmmm Mmm8-MmmCMnn8 ik ClothesBlanke AMMERZODEN lAlNlAMBMlA SyMmmmmmmAMmmm5 van AMMERZODEN AMSTERDAM AMSTERDAM AMMERZODEN AMMERZODEN E3MmmmAmM AMMERZODEN AMMERZODENMA AMMERZODENMA AMMERZODEN ing rFoto’s makenPraten over SAMENSAMEN MmmmmmmLuchhuidskleurt MmmmmmmAMA ik kan opruimenSamen AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMSTERDAM ik Mmmmmmmm AMSTERDAM ik naam AMMERZODEN AMMERZODENMA AMMERZODENMA MMMMMMMMMA AAMAMMÑMMMMR Aaa van AMMERZODEN AMMERZODEN AMSTERDAM ik AMMERZODEN lama Samende MmmmmmmmmA ik MmmmmmmA AMMERZODEN Mmm8-MmmCMnn8 ik ClothesBlanke AMMERZODEN MMMMMMM EN Mmmmmmm MMMMMMMMM AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AtttttAMMERZODEN AMMERZODEN AMSTERDAM AMSTERDAM AMSTERDAM en AMSTERDAM MmmmmmQJqj HATTEM AMMERZODEN Facebook pagina van bedrijven uit kunnen komen en MmmmmmmmmmmmmmmmA AMMERZODEN AMMERZODEN AMSTERDAM ik naam naam AMMERZODEN 5555MMMMAAA van Nieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.