GTST aflevering maandag 14 september 2020

GTST aflevering maandag 14 september 2020

GTST aflevering maandag 14 september 2020 gemist?

Valentijn zet zijn masterplan in werking. Linda moet zelf een patiënt helpen. Henk valt door de mand. Julian en Saskia voelen zich machteloos, omdat Demi niet zegt wat er is. Kan Merel het nu nog volhouden om te blijven liegen tegen haar ouders?

Geen tijd voor de volledige aflevering? Kijk dan de gtst shortie en fragmenten.

One thought on “GTST aflevering maandag 14 september 2020

  1. Sinds een week lukt het me niet meer, in te loggen. Vorige week heb ik nog enkele afleveringen van GTST en Married at first sight Australië kunnen bekijken, maar voortaan krijg ik alleen maar óf een zwart scherm, of een dialoogbox waarin ik word opgeroepen in te loggen, maar dat lukt niet – na tien minuten rondjes draaien sluit ik het scherm maar af.
    Wat kan ik doen om alsnog in te loggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.